Izbor uredništvaVideo

ISTINA ZBUNJUJE NOVINARE: Novinarka RTL televizije brutalno posramljena od strane našeg građanina…

Novinarka jednostavno nije imala odgovor na njegova pitanja vezana za nelogičnosti i cirkus koji se stvorio oko cjepiva za koronu.

Stotine tisuća građana na DRUŠTVENIM MREŽAMA svakodnevno izražavaju svoje negodovanje pristranim izvještavanjem većine mainstream medija koji gotovo više i ne skrivaju vlastite agende, sve redom usmjerene na ostvarenje paprenog profita.

Nakladnici medija proizvode javno mnijenje a isključivo su vođeni zaradom

ISTINA ZBUNJUJE NOVINARE. Novinarka RTL televizije posramljena od strane našeg građanina...
crodex.net

Većina građana shvaća da su mediji postali produžena ruka biznisa i da je glavni cilj medija postala isključivo zarada, a ne objektivno informiranje javnosti uz održivo poslovanje.

Podsjetimo se kako je jedan takav naš građanin pred kamerama potpuno razotkrio novinarku RTL-a, televizije koja je inače poznata po svom pristranom izvještavanju. Novinarka jednostavno nije imala odgovor na njegova pitanja vezana za nelogičnosti i cirkus koji se stvorio oko cjepiva za koronu.

Ovaj prilog RTL televizija sigurno nikada neće prikazati, Faktograf je cenzurirao ali unatoč tome ima milijunske preglede na različitim platformama . Pogledajte ovo nevjerojatno razotkrivanje i dijelite dalje da ne zaboravimo što su nam pojedini mediji i novinari radili u protekle 4 godine…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button