Domovina

Teška sramota: Glavni službenici HZJZ pobjegli od javnosti koja ih masno plaća

Jednom riječju sramota, a uz to neprofsionalno i etički neprihvatljivo, da pored učinjenih bezbrojnih grešaka, lapsusa i promašaja tokom krize, još se na kraju jeftino izvlače od odgovornosti.

Provodili su, po mnogima, radikalnu i znanstvenom logikom teško objašnjivu politiku u vidu ekstremnih mjera i na koncu ne dati zadovoljavajuće objašnjenje/opravdanje, je vrhunac bezobrazluka, šlag na lice.

Čitavu ovu situaciju na društvenim mrežama je komentirao matematičar Nenad Bakić čiju objavu prenosimo u cijelosti:

Teška sramota: glavni službenici HZJZ pobjegli od javnosti koja ih masno plaća

Capak, Bubaš i Kaić su poslali obavijest da SVI zbog iznenadnih obaveza neće moći doći u HRVATSKI SABOR na okrugli stol / davanje izjava iako su pristali i bili najavljeni.

Kakve su to iznenadne obaveze koje imaju prioritet pred SABOROM?

Svi u isto vrijeme, odjednom?

U demokratskom svijetu potpuno je nevjerojatan ovakav prijezir prema institucijama i narodu. Vjerujem da su se uplašili svojih izjava i djela s kojima bi bili suočeni.

Ne znaš tko je gori, da li glavna ideologinja potvrda Bubaš koja se usudila predstavljati kao ‘stručnjakinja’za epidemiologiju iako je specijalizirala medicinu rada i sporta, Don Juan Capak ili Mali Mujo Kaić.

Mislim da je Mali Mujo ipak najgori jer kao glavni epidemiolog tvrdi da posao epidemiologa NIJE izrada analiza, cvilio na TV da ga nitko ne sluša kad bi nabijao lockdown te tražio cijepljenje sve naše djece, a zato ‘jer je cjepivo odobreno’.

Užas!

Izvor: Nenad Bakić

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button