Svijet

Prve izlazne ankete upućuju na uvjerljivu pobjedu Republikanaca.

Prema prvim izlaznim anketama Republikanci bi danas trebali uvjerljivo pobijediti u SAD-u, a Trump će vjerojatno objaviti kandidaturu za predsjednika!

Republikanci imaju dosta komotnu situaciju što se tiče Predstavničkog doma Kongresa i guvernerskih pozicija, ali za Senat se vodi prava bitka. Nekoliko iznimno tijesnih utrka odredit će tko će sljedeće dvije godine kontrolirati gornji dom parlamenta.

Američki izbori najvažniji su američkim građanima, ali itekako utječu na sve zapadne saveznike i ostatak planeta. Ono što se u SAD-u događa je revolucija koja se stvara u američkom društvu protiv mainstreama i svjetskog poretka nametanog zadnjih trideset godina.

Ide se konačno u redefiniciju ljudskih prava. Amerikanci su očito poručili da je dosta Gatesa kao epidemiologa i Soroša kao ultimativnog gazde ljudskih prava i sloboda, dosta je Svjetske banke, WHOa, dosta je neslobode slobode govora na društvenim mrežama, dosta je redefinicije i relativizacije spolova i obitelji, “spontanih migracija”, Grete Thunberg, održivog razvoja koji ne vrijedi za Aziju koja najviše zagađuje …dosta je svega!

I to se konačno kreće iznutra tj. iz republikanske stranke.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button