Svijet

Đokovićev otac se pobunio: ‘Ako ga ne puste za pola sata, skupit ćemo se na ulici, ovo je borba za sve’

Novaku Đokoviću ipak nije dopušten ulazak u Australiju nakon što je sletio u Melbourne kako bi mogao nastupati na Australian Openu.

Situacija oko Novaka Đokovića izuzetno je napeta jer najbolji tenisač svijeta možda će morati napustiti Australiju pa na taj način ostati bez prilike osvojiti tamošnji Grand Slam deseti put u karijeri a on je zatvoren od vanjskog svijeta i prolazi svojevrsnu torturu kao neki kriminalac.

Ne smije ni s kim kontaktirati i nadzire ga policija.

Dobio je izuzeće australskih vlasti od strogih epidemioloških pravila te se mogao prijaviti za vizu. No njegovi ljudi navodno su krivo ispunili formulare pa je Đoković zadržan u zračnoj luci. Đokovićev otac Srđan je rekao da se prema njemu ponašaju kao prema kriminalcu.

“Nemam pojma što se događa, drže mi sina u zarobljeništvu pet sati. Ovo je borba za slobodni svijet. Ovo nije borba samo za Novaka nego borba za cijeli svijet. Cijeli svijet mora krenuti i pobuniti se protiv stoke. Ako ga ne puste za pola sata, skupit ćemo se na ulici, ovo je borba za sve”, rekao je Đokovićev otac za srpski portal Sputnik.

Umjesto da budu predvodnici u zaštiti ljudskih prava neki od australskih vodećih političara teroriziraju, ne samo vlastiti narod, već i ljude poput Novaka Đokovića koji nisu nikakva veća ugroza po pitanju prenošenja zaraznih virusa od bilo kojeg drugog čovjeka. Ovo što njemu i narodu rade vratiti će im se kao aboridžinski bumerang.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button