SvijetVideo

Video kojeg uklanjaju s društvenih mreža! Američki biznismen… 

Američki biznismen Kirsch je inače jedan od najvećih bivših donatora demokratske stranke, a koji je prestao s donacijama zbog neslaganja s njihovom politikom.

Dok su izražavanje skepticizma prema „cijepljenju“ veće mainstream televizije izbegavale, s vremena na vrijeme moglo se čuti nešto o tome u nekim emisijama Fox News-a. Kao što su Tucker Carlson Tonight i The Ingraham Angle.

Prošle večeri poznati američki preduzetnik Steve Kirsch, čovjek koji je izmislio optički miš, imao je zanimljiv govor u emisiji koju vodi Brian Kilmeade.

Kirsch je inače jedan od najvećih bivših donatora demokratske stranke. On je prestao s donacijama zbog neslaganja s njihovom politikom.

Upitan od voditelja „Kada su stvari s Demokratskom strankom počele ići nagore?“, Kirsch je odgovorio vrlo otvoreno:

„Pa, kad su mi narušili povjerenje. Rekli su agencijama, FDA, CDC, NIH da su ova cjepiva sigurna i efikasna. I kada sam počeo uviđati da moji prijatelji umiru i bivaju oštećeni i kada sam počeo gledati podatke, nije bilo sumnje da je ovo cjepivo najopasnije cjepivo kojeg je čovjek ikada stvorio“, rekao je Kirsch, te nastavio:

„Ono je tisuću puta smrtonosnije od cjepiva protiv malih boginja. Ono je previše nesigurno da bi ljudi to koristili. I nisam mogao dobiti ni minutu vremena od bilo kojeg demokratskog kongresmena.”

Na to ga je voditelj Kilmeade upitao: “Sami ste istraživali. Što smatrate da je bilo efikasno i kakva je bila reakcija kada ste to objavili?“

„Ono što sam otkrio je da je na stotine tisuća Amerikanaca ubijeno ovim cjepivom, a milijuni su oštećeni i povređeni. Jasno je da je veća vjerojatnost da ćete biti povređeni ili mrtvi od cjepiva nego da ste necijepljeni. Dakle, postoji potpuna suprotnost od onoga što oni pričaju i što se događa u realnosti.“

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
provjeri.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button