Izbor uredništva

Intrigantno svjedočanstvo žene: Zašto sam odustala od cijepljenja?

Donosimo vam jednu uistinu intrigantno svjedočanstvo žene koja živi u Italiji. Dva puta se htjela cijepiti cjepivom protiv Covida, ali svaki put bi odustala.

Danas smo doista puni informacija o samom cjepivu protiv Covida, iako mainstream mediji nastoje ni riječi progovoriti o teškim nuspojavama cjepiva, o smrti koja nastupa nakon cijepljenja, o stranim predmetima koji su pronađeni u samom cjepivu…

Zašto je žena na kraju ipak odustala od cijepljenja protiv Covida, pročitajte u nastavku.

Tamo negdje na samom početku kad se počinjalo sa cijepljenjem, odlučila sam jednog dana da ću slijedeći dan otići u ljekarnu i rezervirati termin za cijepljenje.

Taman navečer tog istog dana na tv-u (RAI 4 u emisiji “Dritto e rovescio”) iznijeli su priču žene koja se bila cijepila i ostavila svoju fotografiju s cijepljenja na Facebook-u tog istog dana uz komentar “Napokon se vidi kraj koroni.” Te noći u 2 ujutro , 40-godišnja nasmiješena žena s fotografije, umrla je od ugruška.

Nakon toga, zaprepaštena, odustala sam od cijepljenja po prvi put. No, vrijeme je prolazilo, trebala sam se testirati svaki put za prelazak granice i kopanje po nosu nije mi se sviđalo pa sam opet nekako uspjela samu sebe uvjeriti da je ipak najbolje cijepiti se i otišla ovog puta u ljekarnu za termin. Dok sam čekala na termin, pojavila se vijest o smrti dvojice trenera koji su bili zajedno, isti dan, na cijepljenju, i umrli jedan za drugim, otprilike 10-14 dana nakon cjepiva.

Zbog smrti dvojice trenera digla se prašina, ali se ona brzinom munje i spustila – njihova smrt opravdana je time da je obdukcijom ustanovljeno da su tri mjeseca prije cijepljenja imali Covid bez simptoma i kao takvi da se navodno nisu trebali cijepiti.

Bilo kako bilo, otišla sam u ljekarnu i odustala od cijepljenja (po drugi put). Vjerujem, eto, da postoji nešto što čovjek osjeti kao upozorenje– i prvi i drugi put kad sam se odlučila cijepiti, spriječile su me vijesti o ljudima kojih je cijepljenje koštalo života.

Danas, umrlih od cjepiva ima nebrojeno više, podaci se nastoje sakriti, ali nije istina da mrtvi šute.

Intrigantno svjedočanstvo žene: Zašto sam odustala od cijepljenja? www.crodex.net

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button