Crna kronikaSvijet

Cijepljeni šestogodišnji dječak preminuo nakon srčanog udara

Maleni dječak u dobi od šest godina, koji je cijepljen prvom dozom Covida, preminuo je u Portugalu u nedjelju, 16. siječnja od srčanog udara, javljaju lokalni mediji.

Neimenovani dječak primljeno je u bolnicu Santa Maria u Lisabonu u subotu (15. siječnja) nakon “kardiorespiratornog zastoja”, prenosi CNN Portugal. Sveučilišni bolnički centar u sjevernom Lisabonu (CHULN) objavio je u ponedjeljak, 17. siječnja da, iako portugalska agencija za lijekove Infarmed još analizira uzrok smrti, dijete je bilo pozitivno na Sars-CoV-2 pri prijemu.

Bolnica je u priopćenju navela da je “dijete primilo prvu dozu cjepiva protiv Covid-19 prethodnog tjedna, što je CHULN prenio Infarmedu i Općoj zdravstvenoj upravi (DGS)”.

Infarmed je rekao: “Potvrđujemo da smo primili obavijest o sumnji na nuspojavu u ponedjeljak, 17. siječnja.”

Prema podacima DGS-a, od početka pandemije umrlo je troje djece u dobi od 0 do 9 godina.

Cijepljeni dječak od 6 godina preminuo nakon srčanog udara www.crodex.net
Cijepljeni dječak od 6 godina preminuo nakon srčanog udara!

Nedavno je i potpuno cijepljena tinejdžerka umrla od komplikacija uzrokovanih Covidom u Brazilu.

Osamnaestogodišnja brazilska manekenka Valentina Boscardin umrla je od komplikacija povezanih s Covidom-19, unatoč tome što je njezina majka tvrdila da je zdrava i potpuno cijepljena. Valentina je razvila upalu pluća i trombozu i uslijed tih kompikacija je umrla.

Djevojka (15) iz Hollfelda (bavarski okrug Bayreuth) preminula je nekoliko dana nakon što je primila cjepivo protiv korone. 

Trogodišnja djevojčica u Argentini umrla je od srčanog udara dan nakon što je primila cjepivo protiv COVID-a koje joj je bilo obavezno samo za polazak u vrtić, prema riječima njezine majke.

Koliko je samo djece umrlo nakon cjepiva. A o tome, naravno, nitko ne izvještava. Istina se zataškava. Bitno je samo cijepiti djecu. Bez ikakvog razmišljanja, da li je veći rizik od koristi cijepljenja za djecu. Ostalo, moguće teže nuspojave, čak i smrt djece, ma koga to briga. 

Mainstream mediji su definitivno odgovorni za sve što nam se događa. Nikakva farmaceutska mafija ne može nametnuti cjepiva i lijekove bez medijske pripreme naroda. Mediji putem propagande, anketama i cenzurom drugog mišljenja određuju tijek i rezultate političkih izbora. Oni su ključan faktor i snose punu odgovornost za gospodarski, moralni i duhovni slom svakog naroda.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button