Izbor uredništvaVideo

FRA MARIO KNEZOVIĆ: IZ LISABONA NA POPRAVNI U MEĐUGORJE. MLADIMA TREBA BOG, A NE SHOW

Završio je Svjetski susret mladih Katoličke crkve u Lisabonu. Tim povodom oglasio se hercegovački franjevac fra Mario Knezović koji je na društvenim mrežama dao zanimljiv prijedlog.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

IZ LISABONA NA POPRAVNI U MEĐUGORJE. MLADIMA TREBA BOG, A NE SHOW

POZITIVNO: Ideja okupljanja, molitva, ispovijed, put križa, bdijenje i Sveta misa s Papom, pratnja svećenika. Posebno hvala svećenicima koji su pratili hrvatsku mladež. Dakle, najprije treba istaknuti to što je uglavnom bilo dobro. Sama činjenica da mladi žele ići na neki skup katolika u sred ljeta, a mnogi su puno žrtvovali, je velika stvar. Za to prst gore!

NEGATIVNO: Nažalost, kreatori susreta su pogubili osjećaj za sveto i osjećaj za konteskt i sadržaj. Neprimjereno je kako se liturgija pretvorila u nekontrolirani ples, oskudno odijevanje, podjela Svete pričesti nije bila dolična, a vrhunac nedoličnosti je bio nekakav DJ svećenik koji je puštao glazbu koja odudara od liturgijskoga događaj. Za to prst dolje!

RJEŠENJE: Dragi ljudi iz organizacije: biskupi, svećenici i laici dođite u Međugorje i vidite kao se to dolično radi. Dođite na besplatnu edukaciju. Mladi trebaju ISUSA KRISTA, a ne nekakav jeftini show bez Boga i duše!

P.s. Neka ono loše doživljeno ne bude sad podloga bildanja „katoličkih“ mišića u dokazivanju tko je veći „katolik“!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button