Izbor uredništvaVideo

Fra Mario Knezović: Rat je počeo. Užasno je što sam bio u pravu!

Fra Mario Knezović je u svojoj Facebook objavi napisao da se osjeća UŽASANO ŠTO JE BIO U PRAVU. Naime, prije devet dana fra Mario je objavio video u kojem je govorio o planovima napada Rusije na ukrajinski teritorij. Objavu donosimo u cijelosti:

UŽASANO JE ŠTO SAM BIO U PRAVU

Prije devet dana objavio sam video u kojem govorim o planovima napada Rusije na ukrajinski teritorij. Tada su neki, ne baš rijetki, pisali i komentirali kako se neće to dogoditi jer se Rusija „obratila“! Tada sam u video prilogu kazao da će taj rat međunarodni predstavnici pratiti kao reality show uz red priopćenja i prosvjednih nota.

Nisam ja, kako su neki imputirali, naivan pa ne znam kako Amerika i NATO nisu „sveci“ i prijatelji mira. Njihova uloga također je kompromitirajuća, mutna i neiskrena. No, napad Rusije na Ukrajinu je počeo i to je činjenica. Kako bi shvatili što se zbiva dovoljna je ova slika. Dio teritorija Ukrajine (Krim, Donjeck i Luhansk) su prostor koji većinski nastanjuju Rusi.

To je u biti slično onome što su Srbi htjeli da tzv. SAO Krajina bude odcjepljena od Hrvatske jer su tu većinom živjeli Srbi. Je li to legitimno sami odgovorite?S vojnim ratom slijedi i informacijski (obavještajni) rat i teško će nam biti razaznati tko je agresor, a tko žrtva. Bar smo se toga u svijetu nagledali!Molimo za mir. Molimo za one male ljude koji će biti izloženi pogibelji i muci. Oni imućni će ionako sebe zaštititi.

POGDJEDAJTE ŠTO REKOH ROJE 9 DANA!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button