Svijet

Trogodišnjakinja umrla od srčanog udara dan nakon Covid cjepiva

Prema riječima njezine majke, trogodišnja djevojčica u Argentini umrla je od srčanog udara dan nakon što je primila cjepivo protiv COVID-a koje joj je bilo obavezno samo za polazak u vrtić.

Još jedna djevojčica umrla je od srčanog udara uzrokovanog cjepivom koje je sada uvedeno u mandat čak i za djecu koja nisu pod prijetnjom da će dobiti teške reakcije od virusa. Roditelji djevojčice prilično su shrvani i oglasili su se u medijima kako bi izrazili svoju tugu.

Miryam Suárez rekla je za Telefe Tucumán da su cjepivo i zakonska prisila ubili njezino dijete, Ámbar, koje je prije bilo zdravo i “puno života”.

“Unaprijed sam je upisala u školu kako bi sljedeće godine krenula u vrtić, jer sada te tjeraju kada je u pitanju cjepivo”, rekla je Suárez. “Bila je zdrava. Bila je dobro. Nije bila bolesna i nije imala COVID.”

Dana 16. prosinca, Suárez je otpratila svoju kćer na imunizaciju. Nakon što je pala dok se igrala s prijateljima, Ámbar je umrla već sljedeći dan. “Samo se srušila i pala.” Suárez je uzviknuo: “Ne mogu vjerovati.”

Vlasti “toliko zahtijevaju da dobiju cjepivo, a znam da je cjepivo ubilo moju trogodišnju kćer”, objasnila je izbezumljena majka. “Bila je dobro. Nije imala zdravstvenih problema, niti je bila bolesno dijete. Bila je zdrava, puna života.

“Ova vlada koja vas prisiljava da dobijete cjepivo ubila je moju trogodišnju bebu.”

Ámbar je dobila kinesko cijepljenje Sinopharm, koje je Argentina odobrila u listopadu za djecu od tri do jedanaest godina. Ministarstvo javnog zdravstva Tucumana objavilo je 17. prosinca izjavu o Ámbarovoj smrti, dodajući da su vlasti pokrenule istragu o događaju:

U četvrtak, 16. prosinca 2021., u 12:00 sati, trogodišnja pacijentkinja s kardiorespiratornim zastojem ušala je u Hitnu pomoć Hospital del Niño Jesús. Provedena je napredna reanimacija i, kada nije bilo odgovora proglašena je smrt. Ima povijest da je dan ranije uzimala prvu dozu cjepiva Sinopharm.

Slijedom protokola, intervenirali su policijsko i pravosudno osoblje i naredili njezinu obdukciju. S obzirom na povijest cijepljenja protiv COVID-a, pokrenut je kontakt s članovima obitelji kako bi se prikupile relevantne informacije, procijenile ostale pozadinske informacije i pokrenula istraga ove nesretne epizode.

Godinu prije, Argentina je najavila hrabar plan za cijepljenje svakog djeteta iznad tri godine do kraja 2021., obećala je ministrica zdravstva Carla Vizzotti u listopadu.

COVID-19 predstavlja praktički nultu opasnost od smrti ili teške bolesti za djecu i tinejdžere. Prema Američkom udruženju pedijatara, između 0-0,03 posto slučajeva COVID-a kod djece mlađe od 18 godina u Sjedinjenim Državama rezultira smrtnošću. Za bilo koju dobnu skupinu ispod 60 godina, stopa preživljavanja od koronavirusa procijenjena je na najmanje 99,7 %.

Djeca su umrla i pretrpjela su velike komplikacije, uključujući upalu srca i druge srčane probleme, ubrzo nakon što su primili cjepivo protiv COVID-a. VAERS, sustav praćenja štete od cjepiva američke vlade, otkrio je brojne slučajeve smrti djece samo nekoliko dana nakon cijepljenja.

Vijetnamska provincija Thanh Hoa suspendirala je korištenje Pfizerove serije cjepiva protiv Covida-19 nakon što je više od 120 učenika hospitalizirano nakon cijepljenja.

Prema kliničkom psihijatru za djecu i adolescente, nedavne smjernice za zatvaranje i propisi o maskama u zemlji dovode do generacije djece s nižim kvocijentom inteligencije i znakovima socijalnog oštećenja mozga.

Velika studija pokazala je da potpuno cijepljeni dječaci tinejdžeri imaju šest puta veću vjerojatnost da će patiti od srčanih problema zbog cjepiva nego da budu hospitalizirani zbog Covida-19.

Trogodišnjakinja umrla od srčanog udara dan nakon Covid cjepiva  www.crodex.net
Potpuno cijepljeni dječaci tinejdžeri imaju šest puta veću vjerojatnost da će patiti od srčanih problema zbog cjepiva nego da budu hospitalizirani zbog Covida-19.

Nedavno je singapursko Ministarstvo zdravlja dodijelilo 16-godišnjem tinejdžeru odštetu od 225.000 dolara nakon što je pretrpio srčani udar od Pfizerovog cjepiva protiv COVIDA-19.

Ranije je otkriveno, Pfizer cjepivo može biti povezano s oblikom teške upale oka zvanom uveitis koja može dovesti do trajnog gubitka vida, prema multicentričnoj izraelskoj studiji koju je vodio prof. Zohar Habot-Wilner iz Tel Avivskog medicinskog centra Sourasky.

Cjepiva protiv COVID-a su “nepovratna i potencijalno trajno štetna”, kaže dr. Robert Malone, koji objašnjava zašto je 16.000 liječnika i medicinskih znanstvenika diljem svijeta potpisalo deklaraciju javno proglašavajući da se zdrava djeca ne smiju cijepiti protiv COVIDA-19.

U nedjelju je viši epidemiolog u AIIMS-u i vodeći istražitelj instituta na Covaxin testu za odrasle i djecu ustvrdio da je odluka vlade da cijepi djecu protiv COVID-a neznanstvena i naveo da to ne bi bilo dodatno korisno ni u kojem aspektu.

U međuvremenu, nakon što su tisuće roditelja i djece odbile poštivati ​​pravila, školski okrug Kalifornije bio je prisiljen poništiti svoj mandat cjepiva, nakon što je sudac u San Diegu poništio mandat.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button