Izbor uredništva

Mama (45) koja se zaposlila u bolnici Johns Hopkins umrla je nakon reakcije na COVID cjepivo, koje je morala obvezno uzeti

Mama (45), zdravstvena djelatnica iz Marylanda, koja je upravo prihvatila posao u prestižnoj bolnici Johns Hopkins, umrla nakon što je primila cjepivo Covid-19, koje je morala uzeti kako bi se ondje mogla zaposliti.

Djelujući sumnjičavo, 45-godišnja mama Robin Spring Saunders napisala je na društvenim mrežama da je prvi ubod dobila 21. lipnja i da joj je to naložilo radno mjesto.

“Nikad nisam mislila da ću dobiti cjepivo za Covid, ali prvo sam dobila danas”, navodi se u objavi Saunders. “Nažalost, moj posao to zahtijeva.”

U ažuriranju na Facebooku, majka je zatražila molitve za svoju kćer, nakon što je pretrpjela reakciju na cjepivo i bila na bolničkom JIL-u.

“Iz Johna Hopkinsa su rekli da se mora cijepiti kako bi mogla dobiti posao ondje”, napisala je njezina mama.

Robinina rođakinja Crystal napisala je na Facebooku da je Robin primila drugi ubod, što znači da je između perioda primanja dva uboda prošlo nekoliko dana te da Robin ima oticanje mozga i srčane probleme.

“Trenutno je na respiratoru”, napisala je Crystal. “Rečeno joj je da se mora cijepiti kako bi mogla početi raditi ondje.”

Ostali članovi obitelji također su očajno tražili molitve i napomenuli da je možda uzela drugu dozu.

Mama (45) koja se zaposlila u bolnici Johns Hopkins umrla je nakon reakcije na COVID cjepivo, koje je morala obavezno uzeti 4

U objavama nije pisalo je li Robin dobila cjepivo Pfizer ili Moderna.

Prema objavi kasnije tog dana od Saundersove kćeri, njezino se stanje pogoršalo i ona je umrla u JIL-u.

Mama (45) koja se zaposlila u bolnici Johns Hopkins umrla je nakon reakcije na COVID cjepivo, koje je morala obavezno uzeti 5

Nekrolog u pogrebnom zavodu Connelly u Essexu u Baltimoreu priprema sjećanje na Robin.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button