Domovina

Bakić reagirao na krajnje degutantnu objavu ”znanstvenika” Cecia

Nenad Bakić komentirao je skandalozan status koji je ”znanstvenik” i vatreni ”oštromjeraš” Saša Ceci objavio na svom facebook profilu.

”Krajnje degutantna objava znanstvenika s državne institucije koja uspoređuje necijepljene sa Židovima u ‘fašizmu’ (valjda je mislio na nacizam, ali čini se da nema to opće obrazovanje?) .

Sram me je da financiram i njegovo radno mjesto, na kojem čini se ništa ne radi (ni jedan članak na Google scholar već godinu dana, a prethodni kao valjda jedan od parsto koautora, uz skoro 0 citata).

Naravno da je sve promašeno, jer upravo Izrael je taj koji poništava kovid propusnice za one sa ‘samo’ dvije doze – dakle smatra da one ne znače dovoljno. A i znamo da i cijepljeni šire zarazu. A znamo da i u Izraelu postoje mjere koje vrijede i za one s 3 doze.

Sve skupa, dno znanosti i krajnje degutantno, i kako se čovjek predstavlja kao predstavnik najveće istraživačke institucije u zemlji, IRB, ovo je prava antikamapnja za cijepljenje. Strašno!

Zamislite sad što bi se dogodilo Gordan Laucu ili meni od strane lockdownerske sekte kojoj je on jedan od istaknutijih članova i njima bliskih novinara?!” naveo je Bakić na svom profilu.

U nastavku donosimo skandalozni status ”znanstvenika” Cecia kojeg i vi plaćate na Institutu Ruđer Bošković:

”Samo 1% ljudi će se usuditi ovo podijeliti. Jesi li dovoljno hrabar da budeš među njima?

Kad nije bilo cjepiva, postojale su epidemiološke mjere koje su vrijedile za sve – od najblažih (maske u zatvorenom) do najstrožih (potpuno zatvaranje). Dužnost države je da zaštiti funkcioniranje sustava koliko se razumno može. Kad se pojavilo cjepivo, štoviše više njih, za cijepljene su se mjere trebale ukinuti, a za necijepljene nastaviti vrijediti. Tome služe kovid potvrde. Necjepiše su odmah počeli zapomagati da je to fašizam. Sorry, ali nije. U fašizmu ti nisi imao izbor ne biti Židov, ovdje je necijepljenje tvoj izbor.

Dodatno, sva pomoć koja se davala onima koje su mjere najviše oštetile, sad više nema previše smisla. Ako je poplava i bujica ti odnese auto, nije nelogično da ti država pomogne. No ako ti država kaže da ne parkiraš u udubini jer bi mogla doć poplava i izgradi ti besplatno parkiralište na uzvisini, a ti baš hoćeš parkirati dolje, fakat nije neobično da ti država kaže da ti neće pomoći ako ga voda odnese.

Konačno, ako je argument da nije ok da ti država zabrani da radiš i prehranjuješ obitelj, well, news flash – ako si kuhar i probaš raditi u restoranu bez sanitarne knjižice, država će ti to zabraniti jer si potencijalna opasnost za druge. Jednako tako će biti bez kovid potvrde. Iz istog razloga. Eto, nadam se da je sad malo jasnije.”

Podsjećamo fizičar Saše Cecija s Instituta Ruđer Bošković, smatra da je i cijepljenje djece potrebno, te u medijima istupa na tragu ‘znanstvenika’ okupljenih oko Ivana Đikića i drugih.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button