Izbor uredništva

ŠOKANTNO! Zar je moguće da su to pronašli u cjepivu protiv COVID-a?

ŠOKANTNO! Grupa njemačkih liječnika i istraživača pronašla je značajne nečistoće u cjepivima protiv COVID-19, kao i u krvi cijepljenih pojedinaca, donosi portal principia-scientific.com.

Kako je izvijestila zaklada RAIR, patolozi su predstavili analizu zajedno s videom i fotografijama cjepiva tijekom šokantne, ali malo publicirane konferencije za novinare u rujnu.

U cjepivima su prije svega otkriveni strani predmeti. “Neki od stranih predmeta opisani su kao ‘precizno konstruirani’, a također – šokantno – crvi koji su se izlegli iz jaja”, navodi zaklada u izvješću. “Tiskovnu konferenciju s prijenosom uživo organizirala je Stiftung Corona-Ausschuss, koja se slobodno može opisati kao njemački ekvivalent američkim Frontline Doctors.

Očekivano, njihovo izvanredno predstavljanje naišlo je na kritiku njemačkih mainstream medija”, nastavlja se u izvješću zaklade.

Prezentaciju je vodio dr. Arne Burkhardt, koji je 18 godina bio “voditelj Instituta za patologiju u Reutlingenu, a zatim radio kao patolog u privatnoj praksi”, kao i dr. Walter Lang, koji je “radio kao patolog na medicinskom fakultetu u Hannoveru od 1968. do 1985.” prije nego što je osnovao privatni patološki institut u Hannoveru, i dr. Werner Birkholz, nekadašnji profesor elektrotehnike koji se fokusirao na upravljanje rizicima i kvalitetu na Sveučilištu Jacobs u Bremenu.

Kao dio prezentacije, istraživači su proveli analizu “zaostalih cjepiva tvrtke BioNTech-Pfizer”, od kojih su neka otkrila ono što se “čini kao točno konstruirani objekt”.

ŠOKANTNO! Zar je moguće da su to pronašli u cjepivu protiv COVID-a? www.crodex.net
ŠOKANTNO! Zar je moguće da su to pronašli u cjepivu protiv COVID-a?

Osim toga, istraživači su pronašli “crvolike tvorbe” za koje se čini da su se “kreirali” unutar seruma cjepiva.

ŠOKANTNO! Zar je moguće da su to pronašli u cjepivu protiv COVID-a? www.crodex.net
Osim toga, istraživači su pronašli “crvolike tvorbe” za koje se čini da su se “kreirali” unutar seruma cjepiva.

Njemački liječnici i istraživači nisu jedini koji su otkrili strane objekte unutar cjepiva protiv COVID-19, prema zakladi:

  • Japan je u kolovozu suspendirao cjepivo Moderna nakon što su u njihovom cjepivu protiv koronavirusa pronađeni strani materijali. Prema Nikkei Asia, utvrđeno je da tvar reagira na magnete. Kako je navedeno u RAIR Foundation USA, Japan je bio iznimno transparentan u postupanju s cjepivom protiv koronavirusa, poštujući pritom autonomiju svojih građana.
  • Doktorica Carrie Madej, internistica, također je otkrila strane objekte nakon proučavanja sadržaja ‘injekcija’, uključujući objekte nalik grafenu i “nešto nalik ticalima” na organizmu u Moderninom cjepivu.”

“Nalazi se temelje na ‘mikroskopskoj analizi’ uzorka cjepiva protiv koronavirusa Pfizer-BioNTech”, izvijestila je zaklada RAIR, dodajući da je, prema znanstveniku koji je govorio pod uvjetom anonimnosti, i koji je tvrdio da su mu radovi objavljeni više od 100 puta u recenziranim časopisima kao što su New England Journal of Medicine i The Lancet, analiza je napravljena “svjetlosnim fazno kontrastnim mikroskopom ” uz “primjenjujući rigorozne znanstvene i higijenske standarde”.

Što su ti ljudi stavili u ova cjepiva? Sigurno je da uzorci  nikako nisu čisti.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button