Magazin

Padre Livio Fanzaga:Uskoro će se u Međugorju dogoditi nešto što će uzdrmati cijeli svijet!

Padre Livio Fanzaga, direktor talijanske Radio Marije koji je nedavno izazvao pomutnju u Italiji progovorivši o pandemiji o njezinim uzrocima i posljedicama na svijet, zbog čega je pretrpio napade, prije dvije godine prorokovao je da će se ove, 2021. godine na 40. godišnjicu ukazanja nešto ozbiljno dogoditi s Međugorjem .

‘Ja čvrsto vjerujem da će 40. godišnjica ukazanja u Međugorju biti ključna te da će se tada dogoditi otkrivenje međugorskih tajni, rekao je tada otac Livio,’.

‘Četrdeset godina, to je biblijska simbolika izraelskog naroda u pustinji’, dodao je.

‘Najnovije poruke Marije u Međugorju ojačavaju to moje uvjerenje’, govori svećenik citirajući i dio poruke koja naviješta samo dio onoga što će se tada dogoditi, od 25. srpnja prije dvije godine gdje Gospa kaže: Dječice, doći će kušnje i vi nećete biti jaki i grijeh će vladati, ali ako ste moji pobijedit ćete, jer vaše će utočište biti srce mog Sina Isusa.

Private Tour of Međugorje from Split & Trogir with Gray Line Croatia -  Medugorje
Gospin trg, Međugorje

Potvrdu da je u Međugorju riječ o 40 ključnih godina priprema prije nego se tajne otvore i svijet zaživi brojna upozorenja i promjene otac Livio vidi i u nebeskim spisima službenice Božje Luise Piccarrete kojoj je Isus objasnio simboliku broja 40.

Ovako Isus govori:

Kćeri moja ti misliš da si slučajno nepokretna 40 i više godina? Ne, ne. Broj četrdeset je uvijek značajan, budi pripravna na velike promjene. Četrdeset su godina Židovi lutali pustinjom nemoćni da pronađu obećanu zemlju, svoju domovinu. Nakon 40 godina oni su je pronašli. Ali kolika su mnoga čuda, kolike su milosti u to vrijeme dobili. Produljena žrtva ima vrlinu i snagu za ispunjenje velikih stvari za Boga. Ja sam četrdeset dana bio u pustinji prije nego sam izašao u javnost naviještati Evanđelje, tj kraljevstvo Otkupljenja. Četrdeset sam dana ostavio nakon uskrsnuća kako bih stavio pečat na sva dobra Otkupljenja.

Naime, otac Livio govori o otkrivenju 10 tajni Međugorja, nakon kojih svijet više neće biti isti. Uvjeren je da će se nakon 40 godina ukazanja dogoditi otkrivenje tih tajni te da smo kroz ovo razdoblje zapravo pripremani na ono što slijedi iza toga. Sažetak svih međugorskih poruka je samo jedan: Djeco, vratite se mome Sinu Isusu Kristu i pomozite drugima da to učine!

Zašto to Gospa već skoro 40 godina ponavlja, vidjet ćemo kad se tajne konačno otvore, ako je vjerovati proroštvu ovog svećenika, vrlo skoro.

Medugorje Day Tour From Makarska | Excursions | Travel Croatia | Day Tours
Podbrdo, Međugorje

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button