VideoVjera

POTRESNO SVJEDOČANSTVO: Posjetio Međugorje pa postao svjetski poznati svećenik: ‘Evo što mi je Gospa rekla’

Potresno je svjedočanstvo danas svjetski poznatog svećenika Donalda Callowaya kojeg prepoznaju milijuni diljem svijeta po njegovoj katehezi i posvećenosti Mariji. Riječ je o svećeniku koji je prije svećeničkog habita bio teški ovisnik o drogama, piše dnevno.hr

Svećeniku koji je,  kako kaže u svom životu probao sve, od svih vrsta opijata do alkohola, čak je bio izbačen iz škole i bio u zatvoru. Ali na čudesan način, Bog je dotaknuo njegov život, kroz Kraljicu Mira i on je postao je svećenik.

“Poznajem jednog mladića koji prije 11 godina nije bio katolik, koji zapravo nije bio kršćanin, zapravo kršten je sa deset godina, ali njegova obitelj nikada nije živjela vjeru. Taj mladić je činio sve što je mogao između dvanaeste i dvadeset prve godine, sve što možete zamisliti, on je radio. Konzumirao je razne opijate, opijum, krek, heroin, kokain, LSD, alkohol je bio prisutan u njegovom životu, bio je izbačen iz škole.

Snimka zaslona

Bog ga je pronašao i postao je svećenik

Doslovno izbačen iz države, bio je u zatvoru, tri puta u drugoj državi, čak je živio kao beskućnik, spavao u smeću sa tetovažama marihuane. Imao je dugu kosu do struka, mrtav u  grijehu jer se nikada nije ponizio istini koja oslobađa ljudska srca i jednoga dana 1992. godine ovaj dečko je čitao knjigu Kraljica Mira i posjetio Međugorje i poljuljao svijet.

Promijenilo se sve u životu ovog mladića. U periodu od osam mjeseci je postao katolik, za godinu dana se pridružio duhovnoj zajednici i nikada nije bio u Međugorju, ali je ovdje sada (u Međugorju) i on je Katolički svećenik i on stoji pred vama i služi na Oltaru Gospodinovu.

Za vas Bog ima svoj model djelovanja, kada se ponizimo pred Njim. On dolazi i govori: Želim da me upoznaš i zavoliš snažno i sve one stvari za kojima si prije težio jednostavno iščeznu i obratiš srce Bogu”, govori svećenik Donald Calloway u videu snimljenom u Međugorju. 

Cijelu noć razgovara s Gospom

Pater Donald Calloway poznati je američki svećenik i promicatelj pobožnosti Djevici Mariji čije je svjedočanstvo obraćenja povezanim s Međugorjem dramatično uznemirilo duhovni svijet.

Naime, prije nego je postao to što je, ovaj svećenik bio je toliko lošem stanju ovisnosti da je da je po “prljavim, zapuštenim stanovima puzao po podu ne bi li našo neke komadiće za ušmrkati.” Jedne večeri u apsolutnom mraku i tami, depresiji izvlači iz police s knjigama njegovih roditelja, knjigu o Međugorju te doživljala apsolutnu transformaciju svog života.

Proveo je čitavu noć čitajući tu knjigu, sve do ranih jutarnjih sati. Za to vrijeme, unutarnje biće u njegovoj duši od nervoze se i nemira koje je dotad živo osjećao, preobrazilo u duboku radost i mir koji je posve isijavao i obuzimao njegov duh.

Dotaknule ga poruke

Međugorske poruke su ga dotaknule na posve novoj, višoj razini; bio je to povratak molitvi, miru, postu i pomirenju s Bogom i potreba za obraćenjem. Po prvi puta, nešto je bilo tu pred njim i nudilo mu je nadu u nasilnoj prošlosti, u životu grijeha i očaja.

“Djevica Marija je govorila stvari koje su bile tako jasne i koje su me obuzimale da sam bio toliko ganut i proživljavao sam sve emocije na mnogo dublji način. To su bili osjećaji koje nisam iskusio od svog djetinjstva, kad sam bio dječačić koji je silno volio svoju mamu i želio je usrećiti. A sada je Djevica Marija bila tu i govorila mi kako je ona moja Majka, kako je ona Majka svih zalutalih i pozivala nas da se vratimo Bogu, Isusu. Jasno je rekla kako ona nije Bog, nego nas je sve upućivala na svoga Sina govoreći nam kako je On Mesija, Spasitelj svijeta. Počeo sam se zaljubljivati u tu Majku, u tu Ženu,” govorio je u svom svjedočanstvu.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button