DomovinaVideo

Međugorje-snimka iz 1981. godine. Dužnosnici iz cijelog svijeta ne mogu znanstveno objasniti ovo…

MEĐUGORJE 1981. Dužnosnici iz cijelog svijeta ne mogu znanstveno objasniti što se događa u Međugorju.

Donosimo vas insert iz dokumentarnog filma “Međugorje: Evo ti Majke” autorice Ljiljane Bunjevac Filipović u kojem dijelu možemo vidjeti snimke iz 1981. godine kada tzv. medicinska komisija ispituje tada 10-godišnjeg Jakova Čolu, gdje ga na sve načine pokušava navesti na priču da su ukazanja lažna.

Mali Jakov sa dječjim entuzijazmom i žarom opisuje Gospu i njenu nesvakidašnju ljepotu, ne može ga se smesti raznim ‘smicalicama’ i u svojoj djetinjoj prostodušnosti odgovara – “Nikada nisam vidio ljepše žene.” Jednom prilikom je nakon razgovora s Gospom rekao: “Da sada umrem, ne bi mi bilo žao”. Svjedočanstvo ovog dječaka ukazuje jedino na to da ga je Gospa izabrala upravo takvog kakav je i da s pomoću Božjom od prvog dana prenosi nam milost koju Kraljica Mira spušta na sve nas.

POGLEDAJTE I PODIJELITE!

@universal.church

Officials from around the world cannot scientifically explain what is happening in Medjugorje. Countless unbelievers and physically or mentally afflicted, have been converted and healed. #fyp #catholic #medjugorje #virginmary #mary #apparition #foryou

♬ Lights Are On (Instrumental) – Edith Whiskers

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button