Izbor uredništva

Ovo morate znati: Jedna velika svjetska vlada priprema TAJNI sporazum!

Ovo vam neće proći ispod Mostovog radara! Govorio sam u Hrvatskom saboru i jasno upozorio na nove igre Svjetske zdravstvene organizacije, piše u svojoj Facebook objavi Marin Miletić i nastavlja:

Ajmo i ovdje napisati par riječi da ostane trag i da vas, dragi ljudi, držim budnim. Svjetska zdravstvena organizacija i Europsko Vijeće otvorili su pregovore o budućem međunarodnom sporazumu koji bi se primjenjivao na globalnom nivou u slučaju budućih pandemija, epidemija, ratova, klimatskih promjena i svih ostalih slučajeva koji predstavljaju višu silu. Dobro, a što ovo ustvari znači, pitamo se mi neki? Trenutno znamo da je sadržaj ovog sporazuma TAJAN, ili ako hoćete, nepoznat javnosti.

Možda ćemo prave informacije dobiti tek iza 1. kolovoza kada se članice države ponovno sastaju. Plan tog The Sporazuma je donošenje odluka u cjelovitosti, na razini jedne velike “vlade”. Ako imam dobre informacije iznutra razmišlja se intezivno o tome da države potpisnice ne mogu donositi samostalne odluke – iz iskustva da u pojedinim državama se “otela stvar kontroli”. Znate ono, kada mi Mostovci probudimo dio građana pa im 410.000 ljudi potpiše zahtjev da ne želi niti sulude covid potvrde niti licemjernu Stožerokraciju. Nećemo za sada dizati paniku.

Na koncu, niti sekoga plašimo niti smo mi paničari. To smo dokazali i u najteže vrijeme pandemije kada smo mi Mostovci jasno zagovarali da treba štititi ugrožene skupine, ali da društvo mora funkcionirati, da sve mora biti otvoreno i da nitko ne smije ljude prisiljavati na cijepljenje. Dok je ekipa ljevice prvenstveno Možemo i Peđa Grbin zagovarali obvezno cijepljenje svega što hoda i strogi lockdown. Današnje divljanje cijena, inflacija nije vam samo posljedica Ukrajine, ne, ne… nego je to posljedica potpunog zatvaranja i pogubljenih politika. Narod to mora znati!

Što se tiče planova igrača sjena… Svjetska zdravstvena organizacija nije izabrana od strane hrvatskog naroda i ne može ni u kojem slučaju preuzeti vlast u RH. U skladu s Ustavom, sva vlast u RH PROIZLAZI IZ NARODA I PRIPADA NARODU.

Dužnost je hrvatske Vlade hrvatskim građanima objasniti kako će jedan takav sporazum utjecati na njihove živote, prije nego što bude prihvaćen. Zanimljivo, dvije godine života u zatočeništvu i oduzimanje temeljnih građanskih prava nestalo je s početkom rata u Ukrajini i našim skupljenim potpisima. Boleština je nestala, barem iz medija, jel’ tako? Nakon što saznam sve detalje, tražit ću u ime Kluba Mosta da Vlada RH uloži prigovor na takav sporazum i ogradi se od primjene , kako bi zaštitili ljudska prava i temeljne slobode svih hrvatskih građana, jer će se u protivnom Sporazum prihvatiti automatski.

Vladajući moraju znati: bude li se naš suverenitet i vlast naroda prodavala europskim moćnicima Most će se izboriti svim legitimnim sredstvima da Hrvatska ostane slobodna država u kojoj će građani Republike Hrvatske biti ti koji će odlučivati o svome životu!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button