DomovinaVideo

MARIN MILETIĆ: Jutarnji list donosi o mafiji i dubokoj koruptivnoj državi koja je preko sudaca u Zlataru i Varaždinu muljala s papirima posvajanja djece

Jutarnji list donosi serijal kroz idućih pet dana o mafiji i dubokoj koruptivnoj državi koja je preko sudaca u Zlataru i Varaždinu muljala s papirima posvajanja djece.

Istraživački novinari su dokazali da je lagao Plenković, da je lagao Grlić Radman, da je lagao i ministar Malenica kao da su lagali i Možemo ekstremistička woke politička opcija. Jutarnji piše o krivotvorenim dokumentima, o moćnicima u Hrvatskoj koji su djecu posvajali ZA DVA DANA, o nekim moćnicima kojima je dopušteno posvajanje čak petero djece iz Konga iako je to strogo zabranjeno kongoanskom zakonima.

Naši nisu o djeci čuvali nikakve podatke, nikakve osobne kartone kako djeca jednog dana ne bi mogla pronaći svoje biološke roditelje. Groza pustoši.

Možete čitati kako su se suludo donosile presude: isti odvjetnik i socijalni radnik, isti sudac u ISTO VRIJEME na DVA različita mjesta. Toliko zla je ovdje, da se grozim.

Pogledajte ovaj video. Širite ga da ljudi vide istinu.

Moramo Hrvatsku učiniti sigurnom za našu djecu i sigurnom od svih predatora bez obzira koliko moćni bili i koliko moćna politika ih skrivala.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button