DomovinaVideo

NIKOLA GRMOJA: HDZOVCI LJUDE PRAVE BUDALAMA, JASNO JE TKO JE AP I DA JE UPLETEN U AFERU ŽALAC!

Nikola Grmoja,saborski zastupnik Mosta i jedan od najaktivnijih boraca protiv korupcije u Hrvatskoj, gostovao je u N studiju gdje je ponovno komentirao aferu vjetroelektrane.

Kao što smo već pisali, u SMS prepiskama Između Gabice Žalac i Josipe Rimac pojavljuje se osoba inicijala AP. Je li to možda Andrej Plenković?

Poslušajte što Nikola Grmoja kaže o tome:

uskoro bi trebala doći pred sud, nakon što smo javili da je protiv Josipe Rimac, nekadašnje HDZ-ove državne tajnice i ostalih visokopozicioniranih dužnosnika koje je angažirala da guraju projekt Krš-Pađene, USKOK nedavno podigao optužnicu.

Ne mogu vjerovati što čujem. Najtragičnije je da oni ljude prave budalama. Sigurno je da su Vlada i premijer upleteni u za njih jako opterećujuću aferu koja će sigurno imati nesagledive posljedice za HDZ i sad valjda traže način kao se izvući, ali im ne ide.

  • Ovo nije jedini slučaj gdje se premijer spominje u kontekstu nekakvog namještanja. Sjetimo se afere vjetroelektrane, gdje se također njega spominje.

Kada smo ga za to u Saboru kolegic Marija Selak Raspudićić i ja pitali odgovorio je ‘pitajte (Zdravka) Marića’ jer se negdje spominje u porukama da će se njima dvojici (Plenkoviću i Mariću) predstaviti projekt da se vidi zašto se koči.

Imamo i slučaj bivše ministrice Nataše Tramišak, iz njenog kruga dolaze informacije da je Andrej Plenković lobirao za tvrtku Omega softver, odnosno da su se ljudi iz tvrtke pozivali na njega.

  • Najžešći sam kritičar Andreja Plenkovića, ali nikad me niste mogli čuti u javnosti da sam izrekao rečenicu da je Andrej Plenković korumpiran. Rekao sam da je mecena korupcije jer dopušta ovim svojim korumpiranim kadrovima da kradu kako bi se održali na vlasti.

Više nisam siguran u to, s obzirom na broj ovih slučajeva postoji izvjesna mogućnost da je uključen u ta pogodovanja, iz kojih razloga, ne znam. Možda su to neki novi crni fondovi HDZ-a, sredstva za izbornu kampanju. Ne mogu u ovom trenutku znati pa ne želim izlijetati.

Više u video prilogu na linku ispod

Izvor: Nikola Grmoja/Facebook

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button