Domovina

Plenkoviću očito nije dovoljna smjena Tramišak. Hoće li sukob unutar HDZ-a eskalirati?

Bivša ministrica Nataša Tramišak u najnovijoj objavi insinuira da Vlada i Plenković koriste medije za njeno razvlačenje po blatu i podsjeća na prijetnje koje je dobila jer nije izabrala tvrtku Omega software.

Plenkoviću očito nije dovoljna njena smjena i demonstracija moći nad Anušićem kojeg je potpuno ponizio i koji mu se usprkos tome zakleo na vjernost nego i dalje eskalira sukob blateći Tramišak preko medija.

Ta eskalacija sukoba pokazuje da premijer moguće osobno stoji iza namještanja poslova tvrtci Omega software kako tvrde iz kruga ministrice Tramišak.

Ili se ipak samo želi do kraja obračunati s Anušićem i Tramišak i izbaciti ih iz HDZ-a. I tako se riješiti opozicije u HDZ-u koja se doduše pokazala slabom, ali i koju Plenković i takvu slabu ne podnosi. Čak i nakon što mu se nakon poniženja zaklela na vjernost.

Oglasila se Tramišak: Ostvaruje se prva prijetnja, ali nisam zastrašena

Nataša Tramišak reagirala je na Facebooku na medijske napise u kojima stoji da resor ostavlja “u neredu”.

“”Razvlačit ćemo te po blatu!” Prijetnja je koja se ostvaruje pisanjem laži o javnim osobama, političarima.

Nisam zastrašena, naprotiv.

O softveru e-Fondovi i problemima koje sam zatekla u istome, od najbržeg prsta do izloženosti osobnih podataka svih korisnika, mediji su već izvještavali, a sami korisnici softvera i bespovratnih EU sredstava dostavljali im dokaze.

O pokrenutom procesu 2019. godine, tko isti softver održava, kakvi su ugovori potpisani tih godina na iznose veće od 32 milijuna kuna i radi čega održavanje softvera do datuma mog odlaska s mjesta ministrice regionalnoga razvoja i fondova EU nije ministarstvo plaćalo nikome, čak niti Fini (sve je ostalo na 0,00 kn izvršavanja tijekom tih 18 mjeseci), te kako softver nije u nikakvom problemu za održavanje već ga se takvim želi prikazati, obavijestila sam nadležna istražna tijela, kako o samom softveru, tako i DORH o prijetnjama.

Iako više nisam na dužnosti ministrice, nadam se da imam pravo na zaštitu kao i svaki drugi građanin ove države jer ovo je bila tek prva izgovorena prijetnja, ali prijetnja koja se ostvaruje.

To je sve što mogu sada reći,” završava Tramišak.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button