Domovina

I više je nego očito i zdravom razumu razvidno zbog čega je ekipa bliska platformi Možemo otišla u Zambiju!

I više je nego očito i zdravom razumu razvidno zbog čega je ekipa bliska platformi Možemo otišla u Zambiju kako bi posvojila djecu iz Konga.

Oni čak ni u Hrvatskoj ne mogu posvajati djecu jer nisu upisani u registar posvojitelja, a s druge strane, u Kongu ni teoretski ne mogu posvajati djecu pa su otišli u Zambiju i doslovce kupili djecu.

Čak je i šef sirotišta u bijegu jer je optužen za trgovinu djecom, kao i “odvjetnik” koji je ekipi iz Hrvatske to sve omogućio, a za kojega se na kraju ustanovilo da uopće nema licencu i da nije odvjetnik.

Dakle, ekipa iz Hrvatske je otišla u Zambiju i dala novac za djecu ekipi koja im je tu djecu nabavljala na ilegalan način. Doslovce su novcem kupili djecu, ako su optužbe istinite, a nemamo razloga ne vjerovati u iste.

Koja kaljuža i koje dno dna

I tko u cijeloj priči pati? Ta mala djeca koja nikome ništa nisu kriva.

Ne znam kako netko uopće nakon svega može stati u obranu ovih koji su išli u Zambiju kupiti djecu? Očito je da su znali što rade i još je tužnije da su iskeširati pozamašnu svotu novca da kupe djecu.

I onda im u obranu staje ministar Radman Grlić. Koji ponor i sramota za cijelu državu. Dno dna.

Iskreno se nadam da će, ako je pravde i pravice ekipa iz Hrvatske biti drakonski kažnjena jer su itekako znali što rade.

I ne, ovo nema nikakve veze sa svjetonazorskim temama nego isključivo i jedino sa zdravim razumom. Jer, ako znaš da je u Kongu nemoguće usvojiti dijete i dovesti ga na legalan način u Hrvatsku i ako to svjesno i namjerno radiš i za to plaćaš lažne odvjetnike i ravnatelje sirotišta koji na kraju završe u bijegu, dakle, ako plaćaš novcima dijete – ti nisi normalna osoba i zaslužuješ kaznu. I ti i svi oni koji su u tome svemu sudjelovali.

Nikakve uvjetne kazne.

Nikakvi radovi za opće dobro.

Prave kazne.

Hvala lijepa.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button