Izbor uredništva

Balenović: Lukavoj liji Bajiću 22 godine nitko nije gledao s kim pije kavu, s kim se druži

Poznata hrvatska “zviždačica” Vesna Balenović osvrnula se na svoj Facebook profilu na gužvu koju je izazvao izbor Ivana Turudića za državnog odvjetnika, te je podsjetila na propuste njegovog najdugovječnijeg prethodnika Mladena Bajića. Njezin tekst prenosimo u cijelosti.

Nije se 22 godine gledalo ovoj “lukavoj liji”, doživotnom šefu DORH- a, veleizdajniku Mladenu Bajiću s kim pije kavu i s kim se druži i vozi! Niti tko mu ulazi u stan na Britancu – Radničkom dolu!

Nije!

Mladen Bajić, miljenik sviju

Bome taj je pio kavu sa svakim, pa i sa mnom, bar 30 puta! Naravno sa mnom pozitivkom u svom uredu u kojem sam mu tupila po 5 sati s originalima pljačke u INI! Uvijek je govorio da sam 100% u pravu od 2002, kad sam prvi put ušla u njegov ured i 5 sati elaborilara prijavu iz INE za čistu peticu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je prezadovoljan, dapače ushićen!

Rekao je hvala ti, ovaj tvoj predmet biti će moje veličanstveno predstavljanje Hrvatskoj javnosti!

Bit ćeš riješena, sretna, obeštećena konačno za par dana!

A onda nagli obrat!

Unovčio me je brzinom munje, nekom čudesnom nagodbom s Linićem i Račanom i Mesićem.

A gdje je pio, bančio, orgijao sa drugima pisalo se i o tome! Sada se šuti!

Nikoga živog u 22 godine optužio nije! Ni Linića ni Račana, ni SDP ni HNS za pretvorbenu pljačku i čin veleizdaje nacionalnih interesa s INA-om i pad RH!

Pa naravno da nije!

Balenović o nikad zatvorenim aferama

Oni su ga i dovukli iz Splita 2002. i kundakom odstrelili poštenog i karakternog Radovana Ortynskog, jer im se Bajić srcem, dušom i tijelom predao!

Time je postao uvaženi “gospodin” doživotni i ucijenio ih je itekako! S INA-om, ZAMP-om, aferama Čekovi, Stanovi i Patria …

Imao je svu tu gospodu u šaci, pili su kavice, družili se, svi su bajkovito živjeli i tako do danas!

Mene je redovito primao, bio je opušten, duhovit – i spontan, naravno – po naredbi svih predsjednika i premijera ovih 10 godina da mi lažno obećava i zamagljuje moje rješenje kriminala u INA-i i da me smiruje, obećava i pokušava eutanizirati svojim hipnotskim urođenim šarmom!

Uspio nije!

Vjerovala sam mu, ali bome sam bila budna i savršeno oprezna taktičarka, jer drugog izbora imala nisam!

Građani su mi neizmjerno vjerovali i podržavali su me u mom radu sa zviždačima!

Na kraju mi je ipak 17.3.2011 izdao taj vrijedni dokument, da je moja kaznena prijava utemeljena, a sa ovima sa slike i sudovima dogovorio se da napišu da mi je prekasno njegov DORH izdao taj dokument!

Tako da su svi skupa napisali da je nastupila apsolutna zastara mog radnog spora! Samo da me Davor Štern tada šef NO INA-e ne vrati na posao i ne obešteti! Svi su bili u debelom dosluhu!

E narode dragi, ne nasjedajte na ovaj prosvjed u režiji ljevice koja kriči protiv Ivana Turudića, jer radite protiv sebe!

Turudić će ih sve redom do jednoga dati pohapsit!

Toliko od mene, najjačeg zviždača u RH!

Sad idem popit kavu, a vi do tada razmislite o ovome šta vam govorim! Ne morate lajkat jer znam da ste ” uplašeni” do boli i od lajka! Heh! Ajd’ bok idem popit nescafe, a vi “produmajte” o čemu vam govorim!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button