Magazin

Mladić ostao bez 27.000 eura, slučaj koji sve poziva na veliki oprez

Nakon što je uplatio ukupno oko 27.000 eura, 26-godišnjak je posumnjao da se radi o prevari.

Mladić s područja Ivanca u Varaždinskoj županiji ostao je bez 27.000,00 eura, nakon što se na društvenoj mreži javio na oglas za ulaganje u kriptovalute, priopćila je u petak policija.

Prema prijavi koju je od 26-godišnjaka zaprimila Policijska postaja Ivanec, mladić je tijekom ožujka ove godine na jednoj društvenoj mreži pronašao oglas za ulaganje u kriptovalute te je stupio u kontakt s nepoznatom osobom na oglasnoj stranici i prema dogovoru početno uplatio iznos od 250 eura, navodi poslovni.hr.

Nakon uplate, javila mu se ženska osoba te se predstavila kao njegova brokerica koja će ga voditi kroz daljnja ulaganja. Prikazivanjem navodno velike zarade na aplikaciji na kojoj je poslovao, od mladića je zatraženo više uplata sve većih iznosa, a poslane su mu i obavijesti o navodnim blokadama novca zbog kojih treba ponovno uplatiti depozit i slično.

Nakon što je uplatio ukupno oko 27.000 eura, 26-godišnjak je posumnjao da se radi o prijevari te  sve prijavio policiji koja nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog kaznenog djela i pronalasku počinitelja.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button