Ljepota i zdravlje

LAUC: “Covid-potvrde su izravan put u katastrofu”

Gordan Lauc je ponovno upozorio na, kako kaže, “lažnu sigurnost koju daju covid-potvrde”.

Objavu prenosimo u cijelosti:

” Već dugo upozoravam da su covid-potvrde iznimno opasne i štetne, posebice u zdravstvenom sustavu. To više nije samo moje osobno mišljenje, već je to današnjom objavom izravno potvrdio i iznimno sporo reagirajući WHO koji je rekao da “Cjepiva daju lažni osjećaj sigurnosti”.”

Kada sam nakon zadnjeg znanstvenog savjeta upozorio da cjepiva ne štite dovoljno od zaraze, lobisti pandemijske mafije su na mene sasuli sve što su mogli sasuti. Svega nekoliko tjedana kasnije, istu stvar službeno saopćava i WHO. Svi smo mi to znali i onda, a i doista je na Znanstvenom savjetu oko toga bio potpuni konsenzus (tj. više članova je to istaknulo, a nitko se nije protivio takvom stavu).””Zašto je pandemijski marketing poduzeo sve što je mogao da tu istinu sakrije – procijenite sami.

Danas smo u situaciji da nam uz manji broj zaraženih no u Sloveniji ili Slovačkoj umire puno više ljudi, a razlika u broju cijepljenih nije velika. Jedan od krivaca za to su upravo covid-potvrde koje cijepljenim zdravstvenim djelatnicima i pacijentima omogućavaju da izbjegnu testiranje prije kontakta s najranjivijim dijelom populacije. U fazi velikog broja zaraženih (što smo mi imali zadnjih nekoliko tjedana) to je izravan put u katastrofu.”

Svi bolnički liječnici to vide svojim očima, no vodstvo njihove udruge HUBOL – Hrvatska udruga bolničkih liječnika misli da je važnije optuživati mene, no poduzeti nešto kako bi zdravstveni djelatnici prestali širiti zarazu među pacijentima. Nisu krivi zdravstveni djelatnici. Oni samo poštuju donesena pravila i daju sve od sebe da u jako teškim uvjetima pomognu svojim pacijentima, a najčešće niti ne znaju da su zaraženi. Krive su udruge poput Hubola, Komore i raznih ekspertnih tijela u kojima sjede i aktivno djeluju pojedini lobisti pandemijske mafije. Nadam se da će progovoriti svi oni koje su ti lobisti prevarili i ciljeve pandemijskog marketinga im prikazali kao znanstvenu istinu. Dok ne progovore, odgovornost je i na njima.” naveo je Lauc.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button