Magazin

Đoković slučaj: Covid cjepivo kao oruđe totalitarnih struktura za pokoravanje Čovjeka

Tko je od hrvatskih vrhunskih sportaša pokazao karakter kao Novak Đoković? On se ne želi cijepiti i ima za to svoje zdravstvene i osobne razloge, očito dokumentirane, dok mu australski “border protection” ne priznaje ni vizu ni medicinsku dokumentaciju, a očito ni činjenicu da je vrhunski sportaš koji dolazi u Melbourne braniti titulu.

Đoković,
Slika: Zoran Vukman: Ako je Đoković kao necijepljen nepoželjan, onda, što je tek s anonimnim ljudima? / Foto: snimka zaslona

Ako njega smještaju i zatvaraju kao kriminalca u neku rupu, što onda doživljavaju ljudi koji nemaju novca za odvjetnike i za koje nitko ne zna jesu li u nekom logoru, kampu ili imigrantskom “hotelu”?

Razočaran sam Australijom. Njihova uređena zemlja okrenula se protiv njih samih, samo što to još ne shvaćaju. Isti oni koji zagovaraju ilegalne imigracije u Europu, sada plješću australskoj rigidnosti koja tenisača koji je svjetski broj jedan tretira kao ilegalnog imigranta.

Novak Đoković, bio komu simpatičan komu antipatičan, pokazao je stav. Osim toga, celijakija je autoimuna bolest i potpuno je ignorirana činjenica da su negdje “sitnim” slovima sami proizvođači cjepiva naznačili za koje autoimune bolesti nije preporučljivo cjepljenje mRNA cjepivima. To da se ne prihvaća medicinsko izuzeće kao opcija je nečuveno.

Što je onda cjepivo?

Oruđe totalitarnih struktura za pokoravanje čovječanstva?

Autor: Zoran Vukman / Facebook objava

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button