Svijet

Čovjek ne može vjerovati da jedna tako razvijena zemlja može dopustiti takvu tiraniju!

Čovjek ne može vjerovati da jedna tako razvijena zemlja može dopustiti takvu tiraniju. I sada kada su vlastodršci nakon mjesec dana od odluke sve to ukinuli morali bi snositi odgovornost i biti privedeni licu pravde jer su čitavo vrijeme maltretirali narod govoreći da ga štite

Pazite, austrijski vlastodršci su ukinuli jučer obvezno cijepljenje samo nakon mjesec dana nakon što su donijeli takvu odluku. Zaista je u Austriji opasno živjeti.

Obvezno cijepljenje je trebalo krenuti za desetak dana, a kazne za odbijanje cijepljenja su bile predviđene do 3600 eura. Čovjek ne može vjerovati da jedna tako razvijena zemlja može dopustiti takvu tiraniju. I sada kada su vlastodršci nakon mjesec dana od odluke sve to ukinuli morali bi snositi odgovornost i biti privedeni licu pravde jer su čitavo vrijeme maltretirali narod govoreći da ga štite.

Ne znamo je li netko u Austriji podigao kaznenu prijavu protiv svojih stožeraša, kao što smo to mi učinili. Dakle, u mjesec dana je stožerašima sve palo u vodu pa sada očekuju da će narod biti sretan što su ukinuli svoju luđačku odluku.

Austrija je jedina zemlja u Europi koja je bila donijela odluku o obveznom cijepljenju.

Biste li živjeli u Austriji?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button