SvijetVideo

Australija: Policija i koljeno u glavu osobi koja je na podu

Australija je nekad bila poznata kao zemlja duha i zemlja prilika u koju su doseljenici dolazili kako bi započeli novi život, a sve kako bi njihova djeca odrastala u slobodi i napretku.

U Australiji su nekada siromašni ljudi DOBIJALI PRILIKU DA USPIJU, a potreban je bio samo trud.

Oni koji su jednom došli u posjetu Australiji bili su toliko očarani njenom ljepotom da nisu željeli nikada otići. Ta ljepota se odražavala u nevjerojatnim prirodnim bogatstavima, ali isto tako i u gostoljubivosti australskog naroda.

Australija: Policija i koljeno u glavu osobi koja je na podu (Video)
www.crodex.net

Ali nešto se dogodilo i sve se to preko noći promijenilo!

Sve se promijenilo u trenutku kada je australski premijer Scott Morrison izjavio da je došao novi svjetski poredak i da se ta činjenica mora prihvatiti i ponašati u skladu sa njom.

Tako da je nestala Australija kakvu smo nekada poznavali. Jednostavno je nema više.

To više nije zemlja mladih i slobodnih, zemlja prilika i mogućnosti kakva je nekada bila

Policija mora provoditi koruptivnu politiku kako bi zadržali svoj posao i kako nebi završili na ulici. Nevjerojatna je činjenica da policija na prosvjednike ispaljuje gumene metke dok oni bježe od njih. Doslovno im pucaju u leđa!

Australska policija i koljeno u glavu osobi koja je na podu!!! Uređena država??? Uređena je totalitaristički, diskriminatorno i nedemokratski. Najgori primjer policijske brutalnosti i psihopatskog bolesnog nasilja. Ali glavno da im je problem najbolji svjetski tenisač koji je necijepljen i zdrav htio ući u državu.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button