Izbor uredništva

Vukman:Australija se pretvorila u zemlju u kojoj je covid cjepivo postalo religija i zakon iznad svih zakona

Zoran Vukman slobodni je i neovisni mislilac, novinar, pisac, prevoditelj, publicist te analitičar političkih, društvenih i religijskih fenomena komentirao je na društvenim mrežama najnoviju sagu vezano za protjerivanje Novaka Đokovića iz Australije.

Njegov odličan komentar donosimo u nastavku:

”Prije četiri godine bio sam u Australiji, prvi i jedini put u životu (a možda i posljednji s obzirom da se nikada neću cijepiti) i moram priznati da mi se ta zemlja bila svidjela, da sam bio iznenađen njezinim uređenim i socijalno osjetljivim društvenim sustavom u kojemu svatko tko radi može uspjeti.

Nisam mogao vjerovati da uistinu postoji takvo društvo jednakih šansi. Ali nisam ni mogao znati da sam vidio Australiju koja možda više nikada neće biti kakva je bila. Taj uređeni sustav u vrlo kratkom vremenu pretvorio se cjepovni matrix, u zemlju u kojoj je covid cjepivo postalo religija i zakon iznad svih zakona a necijepljeni ljudi nepoželjni i kao gosti i kao građani. Ono što su radili Novaku Đokoviću je sramotno.

Zakon nije poradi zakona da bi se iživljavali na nekomu zato što je on svjetski tenisač broj jedan, pa ti treba poslužiti kao primjer treniranja rigidne vakserske politike. Đoković je zapravo žrtva fanatične vaksersko-državne diskriminacije. On nije tamo došao u stilu: ja sam Novak Đoković i za mene ne vrijede vaši zakoni, nego s papirima koje su tražili.

Nije se radilo ni o kriminalcu ni o ilegalnom migrantu. Radi se o čovjeku koji je u njihovoj zemlji devet puta osvojio jedan od najprestižnijih teniskih turnira, i bilo bi ljudski, normalno, da se prema takvom gostu odnose sa sportskim i društvenim respektom. Australske vlasti postupile su kao patuljci britanske krune, kao namještenici i činovnici u jednoj prekrasnoj zemlji koja, na žalost, ostaje tek obična kolonija, ovoga puta poligon za eksperimente farmaceutske globalističke mafije. Pitam se shvaćaju li mnogi Australci da Vlada više ne radi za njih nego protiv njih.” napisao je Vukman.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button