Domovina

Bulj: Stožeraši i Beroš su se toliko pogubili da ne znaju više što su jučer govorili ili znaju, ali misle da smo budale!

Ministar Beroš je NAPOKON uvidio dobrobit mjera koje mi u Sinju zahtijevamo i odlučio poslušati moj prijedlog i potvrdio da su mjere kojima teroriziraju narod čitavo ljeto potpuno besmislene.

Bulj: Stožeraši i Beroš su se toliko pogubili da ne znaju više što su jučer govorili ili znaju, ali misle da smo budale!
crodex.net
Muškarac u Sinju poveo procesiju iako je ona otkazana zbog koronavirusa

Cijelo ljeto udaraju po Sinju, bacaju ljagu na Sinj, govore o porastu broja zaraženih u Sinju nakon Alke i Gospe i za taj navodni porast uz pomoć svojih plaćenika optužuju mene. I odjednom, preko noći, promjena plana!

Sad govore ono što mi u Sinju govorimo i zahtijevamo, ne treba uopće gledati broj novozaraženih niti time maltretirati ljude. Važno je samo koliko ljudi ima teže posljedice i koliko ih je završilo na liječenju.

Stožeraši i Beroš su se toliko pogubili da ne znaju više što su jučer govorili ili znaju, ali misle da smo budale! Ukidajte besmislene mjere i pustite narod da živi bez vaših okova!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button