Izbor uredništva

Je li ministar Beroš velika pogreška Plenkovića ili…

REAKCIJA NARODA pred bolnicama diljem Hrvatske na današnji pokušaj uvođenja segregacije u sustav javnog zdravstva – KOJI SVI MI PLAĆAMO – bi trebala biti dovoljna poruka Vili Beroš. No kako se radi o čovjeku koji je više puta zorno pokazao da su mu partijski zakoni iznad moralnih i zakona struke, vrlo vjerojatno nije shvatio poruku.

NEĆEMO PRISTATI NA SEGREGACIJU

Je li ministar Beroš velika pogreška Plenkovića ili...
www.crodex.net

Po tko zna koji put se inzistira na formi pa tako nitko nije primijetio da su, recimo, predstavnici mainstream medija jutros ulazili u bolnicu bez predočavanja covid-potvrde. Sutra ćemo to isto pravo zahtijevati i za sve ostale osiguranike Hrvatski Zavod Za Zdravstveno Osiguranje, jer uskratiti plaćenu uslugu je KRAĐA!

Velika pogreška Plenkovića (u COVID priči) je ministar Beroš. Potpuno pogubljeni Beroš od početka iritira svojim dvostrukim kriterijima, ponašenjem gdje je njemu dopušteno nešto što građanima nije. Beroš očigledno gura agendu cijepljenja pod svaku cijenu i tu je u udruženom pothvatu s Capakom.

GRIJESI BEROŠA:

1️⃣ Negira potpuno nerazumski sve znanstvene činjenice o superiornosti imuno sustava građana koji su preboljeli COVID naspram cijepljenih.

2️⃣ Negira znanstvenu činjenicu da i cijepljeni PRENOSE virus i time direktno ugrožava rizične skupine u bolnicama i domovima

3️⃣ Ustraje u COVID potvrdama iako ne postoji niti jedan logični argument za navedeno

4️⃣ Ne brine o građanima i svim ostalim puno opasnijim i smrtonosnijim bolestima od virusa COVID-a

5️⃣ Ustraje na testiranjima iako je poznato i dokazano da nemaju smisla jer i oni testirani i cijepljeni prenose virus (https://nypost.com/…/five-passengers-on-first-post…/)

6️⃣ Pogoduje teškom bogaćenju sustava i tvrtki na PCR i antigenskim testovima

https://stampar.hr/…/biljeske_uz_gfi_2020%20%281%29.pdfhttps://www.zzjzpgz.hr/…/izvjestaj%20o%20prihodima%20i…https://nzjz-split.hr/…/uploads/2021/04/2020biljeskeFI.pdfhttps://www.zzjziz.hr/index.php?id=110&no_cache=1

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button