Domovina

Dr. Lauc poziva Faktograf da preispita svoju odluku o…

Upozorili su me da je Faktograf.hr utvrdio da nema dokaza da covid-potvrde potiču širenje zaraze i da su zbog toga jednu moju objavu označili kao netočnu. Čini se da pri traženju dokaza stručnjaci iz Faktografa nisu baš pažljivo pretražili literaturu.

U ogromnoj studiji koja je pratila ulaske u Izrael gdje se na aerodromu moraju testirati i cijepljeni i necijepljeni utvrđeno je koliko cijepljenje stvarno štiti od zaraze (naglašavam zaraze, ne i teškog oblika bolesti). Zaključak je da štiti vrlo slabo, čak i nakon „čarobne“ treće, booster doze koju nam je podvalio pandemijski marketing. Za detalje pogledajte rad na poveznici dolje koji je objavljen dva dana prije moje „sporne“ objave.

Nije recenziran, no kako se radi o doslovnom prebrojavanju testiranih, sumnjam da tu bilo kakva recenzija može nešto promijeniti. Pozivam Faktograf da sada u kontekstu ovog znanstvenog rada ponovo razmisle pridonosi li činjenica da zbog covid-potvrda cijepljene zdravstvene djelatnike i pacijente ne treba testirati na ulasku u bolnicu tome da se kod nas SARS-CoV-2 jako širi kao intrahospitalna infekcija.

Također predlažem da sada sve objave koje tvrde da covid-potvrde umanjuju širenje pandemije označe kao lažnu vijest. Nije sporno da pojedinačna cijepljena osoba vjerojatno manje širi pandemiju od necijepljene, no ta razlika od cca 50-60% (i to nakon treće doze) se vrlo brzo izgubi s bilo kakvim dodatnim pravima, ili pogodnostima za cijepljene.

Cijepljenje je stvar osobne odluke kojom pojedinac umanjuje vlastiti rizik za teški oblik bolesti. Sve drugo je podvala pandemijskog marketinga koji je usmjeren isključivo povećanju prihoda industrije pandemije. Kad bolje razmislim mislim da ih treba zvati pandemijska mafija, a ne pandemijski marketing…https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3963606

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button