Izbor uredništva

Britanska vlada potvrđuje da potpuno cijepljeni čine 9 od svakih 10 smrtnih slučajeva Covid-a

Pogledajmo što je britanska vlada “tiho” objavila prošlog tjedna u vezi sa situacijom Covid-19 u Engleskoj.

Najnoviji podaci koje je objavila Agencija za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva potvrđuju dramatični porast smrtnosti među trostruko cijepljenom populacijom, dok stalno opadaju među necijepljenom populacijom.

Kako piše dailyexpose, najnovije brojke pokazuju da su potpuno cijepljeni činili 9 od svakih 10 smrtnih slučajeva od korone tijekom prošlog mjeseca; a trostruko cijepljeni činili su 4 od svakih 5 njih.

Britanska vlada potvrđuje da potpuno cijepljeni  čine 9 od svakih 10 smrtnih slučajeva Covid-a
crodex.net

Ovo su mračni dani za građane Ukrajine, ali ako biste gledali glavne vijesti ili čitali glavne novine, moglo bi vam biti oprošteno što mislite da je nevolja Ukrajinaca trenutno jedini događaj koji se događa na svijetu.

Ruska invazija emitira se od 0 do 24 sata na BBC Newsu i Sky Newsu, a o koroni nema ni riječi, unatoč tome što nije emitirala ništa osim propagande i laži o pandemiji u posljednje dvije godine.

U ovakvim trenucima morate gledati koje se loše vijesti tiho objavljuju u pozadini u nadi da neće dobiti puno pažnje, jer nema ništa bolje od međunarodne krize koja bi odvratila javnost od onoga što se događa kod kuće.

Uz to, pogledajmo što je britanska vlada “tiho” objavila prošlog tjedna u vezi sa situacijom Covid-19 u Engleskoj.

Agencija za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva (UKHSA) objavljuje tjedno izvješće o nadzoru cjepiva protiv korone, od kojih je najnovije objavljeno u četvrtak, 24. veljače, a može se pogledati ovdje.

Tablica 10, koja se nalazi na stranici 41 najnovijeg izvješća, prikazuje broj slučajeva Covid-19 prema statusu cijepljenja u Engleskoj između 24. siječnja i 20. veljače, i potvrđuje da je velika većina zabilježena među trostruko cijepljenom populacijom.

Sveukupno, između 24. siječnja i 20. veljače, diljem Engleske zabilježeno je ukupno 1.490.464 slučajeva Covid-19, a trostruko cijepljeno stanovništvo činilo ih je 752.126, dok je necijepljeno stanovništvo činilo njih 404.030, ali 303.107 slučajevi su bili među djecom.

Sveukupno cijepljena populacija činila je 1.086.434 slučaja, što znači da su činili 73% svih slučajeva korone između 24. siječnja i 20. veljače ove godine.

Tablica 11, koja se nalazi na stranici 42 najnovijeg izvješća, prikazuje broj hospitalizacija Covid-19 prema statusu cijepljenja u Engleskoj između 24. siječnja i 20. veljače, i potvrđuje da je velika većina ponovno zabilježena među trostruko cijepljenom populacijom.

Ukupno je u Engleskoj od 24. siječnja do 20. veljače bilo 9.230 hospitalizacija uzrokovanih Covidom-19, a trostruko cijepljeno stanovništvo činilo ih je 4.936, dok je necijepljena populacija činila njih 2.341, od kojih su 1.132 navodno bila djeca.

Ali ovdje podaci nemaju previše smisla. Znamo da je Omicron sada dominantna varijanta u Engleskoj i znamo da uzrokuje bolest koja je po ozbiljnosti simptoma slična prehladi. Dakle, zašto podaci pokazuju da je hospitalizacija djece od korone više nego dvostruko veća od one koja je zabilježena kada je Delta bila dominantna vrsta?

Sljedeća tablica preuzeta je iz ‘Izvješća o nadzoru cjepiva protiv Covid-19 u Engleskoj – 36. tjedan – 2021.’, a pokazuje da je između 32. i 35. tjedna 2021. (kada je Delta bila dominantna varijanta) bilo samo 404 Covid-19. hospitalizacije zabilježene među mlađima od 18 godina u Engleskoj.

Ovaj broj hospitalizacija među mlađima od 18 godina tipičan je za većinu tjednih izvješća, pa zašto je hospitalizacija uzrokvana koronom sada čak 1132 među djecom?

Znamo da djeca nikada nisu bila u visokom riziku od teške bolesti zbog Covid-19, i svi bi do sada trebali znati da bi osoba mogla biti hospitalizirana sa slomljenom nogom i klasificirana kao hospitalizacija na Covid-19 ako je pozitivna na testu za Covid-19 s vrlo upitnim testom u roku od 28 dana od prijema.

Ali također znamo da Vlada Ujedinjenog Kraljevstva i NHS pokušavaju opravdati odluku profesora Chrisa Whittyja da poništi Zajednički odbor za cijepljenje i imunizaciju i ponudi cjepivo protiv Covid-19 djeci.

Vidimo li kako UKHSA ovdje manipulira brojkama kroz masovno testiranje već hospitalizirane djece, kako bi se ostavio dojam da bi eksperimentalno cijepljenje protiv Covida-19 koristilo djeci?

Kada uključimo djecu u brojke o hospitalizaciji, otkrivamo da je cijepljena populacija činila 75% svih hospitalizacija Covid-19 između 24. siječnja i 20. veljače ove godine. Ali kada uklonimo djecu, otkrivamo da je cijepljena populacija činila 85% svih Hospitalizacija Covid-19 među starijima od 18 godina u Engleskoj.

Tablica 12, koja se nalazi na stranici 43 najnovijeg izvješća, prikazuje broj umrlih od Covida-19 prema statusu cijepljenja u Engleskoj između 24. siječnja i 20. veljače, i još jednom potvrđuje da je velika većina zabilježena među trostruko cijepljenom populacijom.

Ukupno je od 24. siječnja do 20. veljače bilo 4.861 smrtnih slučajeva od Covida-19, a trostruko cijepljena populacija činila je njih 3.120. Dok je necijepljeno stanovništvo činilo samo 559.

Sveukupno, cijepljena populacija činila je 89% svih smrtnih slučajeva od Covida-19 tijekom ova četiri tjedna, s 4302 zabilježena smrtna slučaja. To znači da cijepljena populacija sada čini 9 od svakih 10 smrtnih slučajeva, a trostruko cijepljena populacija čini 4 od svakih 5 njih.

No, ono što najviše zabrinjava je da se stvari iz tjedna u tjedan popravljaju za necijepljenu populaciju, dok ona ide na gore ili trostruko cijepljenu populaciju.

Prema ’51. tjednu – 2021. – Izvješće o nadzoru cjepiva’, ukupan broj navodnih smrtnih slučajeva od Covida-19 prema statusu cijepljenja između 22. studenog i 19. prosinca, kao što je potvrđeno u tablici 10, bio je sljedeći –

Necijepljena populacija = 889 umrlih
Djelomično cijepljeno stanovništvo = 117 umrlih
Trostruko/dvostruko cijepljena populacija = 2796 umrlih

To je jednako cijepljenoj populaciji koja čini 77% smrtnih slučajeva od Covida-19 između 22. studenog i 19. prosinca i otkriva da je broj umrlih od Covida-19 među cjelokupnom cijepljenom populacijom bio za 207 manji od ukupnog broja zabilježenih smrtnih slučajeva od Covida-19. samo među trostruko cijepljenom populacijom između 24. siječnja i 20. veljače ove godine.

Broj smrtnih slučajeva među necijepljenima pao je u istom periodu s 889 između na 559. Ovo predstavlja smanjenje od 37% ukupnog broja smrtnih slučajeva.

No, broj smrtnih slučajeva cijepljene populacije povećao se s 2913 na 4302. Ovo predstavlja povećanje od 48% ukupnog broja smrtnih slučajeva.

Ovo nisu brojke koje biste očekivali da vidite jesu li injekcije Covid-19 doista do 95% učinkovite u sprječavanju hospitalizacije i smrti, zar ne?

Dakle, eto, dok vas je ometala ruska invazija na Ukrajinu, vlada Ujedinjenog Kraljevstva objavila je izvješće u kojem potvrđuje da potpuno cijepljeni sada čine 9 od svakih 10 smrtnih slučajeva Covid-19 u Engleskoj. Uz ovakve vijesti koje su glavni mediji gurnuli pod tepih, tjera vas da se zapitate što će još pokušati sakriti u nadolazećim tjednima?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button