Izbor uredništva

GDJE JE SADA FAKTOGRAF?

Već smo više puta pisali o aktivističkom portalu Faktograf.hr i njihovom kontroverznom glavnom uredniku Petru Vidovu koji proizvoljno na osnovu toga tko im je blizak, a tko ne određuje čije će tvrdnje navodno provjeravati i što je istina a što laž!

Moćni Faktograf je dio globalne mreže za provjeru činjenica koji od strane Facebooka ima ovlasti odlučivati o ‘istini’ te ograničavati Facebook objave koje se ne uklapaju u njihov narativ.

Ovaj model progona financira ljevičarski milijarder George Soros.

Zagrebački psihijatar dr. Herman Vukušić oglasio se na facebooku povodom pisanja kontroverznog rubnog portala Faktograf, odnosno cenzuriranja istog svega onoga što se ne uklapa u njihov narativ.

Njegovu objavu u cijelosti donosimo u nastavku:

Gle čuda, svi oni luđaci i ravnozemljaši, na čelu sa onim narandžastim strašilom Trumpom su ipak bili u pravu: virus covid-19 proizveden je genetskom modificikacijom u kineskom laboratoriju.

Volio bih da se barem trećina svih uvreda, pljuvanja i iživljavanja koje su ti ljudi godinama trpili od strane glavnostrujaških medija i porteparola službenog narativa istima barem na neki način vrati.

Sjetimo se što su “tumači istine” sa općim srednjoškolskim obrazovanjem baš na ovu temu radili legendi hrvatske medicine, prof.dr. Matku Marušiću.

Kada je on znanstveno elaborirao istu tezu prije par godina na portalu narod.hr proglasili su ga “fringe” znanstvenikom, a narodu.hr smanjili doseg na društvenim mrežama.

A sada niti zarez isprike.

Ogavno, ali šta očekivati od takve ekipe.

Ipak, tješi ona stara: “Ničja nije gorijela do zore”

Izvor: Herman Vukušić

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button