Izbor uredništvaVideo

(VIDEO) OVAKO TO VODI dr. KEKIN!

Tako to radi drugarica Kekin @ivanakekin i Možemo – politička platforma. Pristrano, navijačko vođenje sjednice Gradske skupštine Grada Zagreba kakvo nije viđeno ni u SSSR-u za vrijeme druga Josifa Visarionoviča STALJINA…

Rigorozno prekidanje govornika, pametovanje bez pokrića, toleriranje dobacivanja stranačkih kolega i ometanja zastupnika oporbe.

Pričanje za vrijeme izlaganja sa govornice, korištenje mobitela, kršenje poslovnika, ostrašćeno pljeskanje drugaricama i drugovima…

STALJIN JOJ NIJE RAVAN

Snimka zaslona / Facebook

Ovom prigodom ćemo se prisjetiti reakcije poznatog psihijatra Hermana Vukušića na ponašanje koje je nedavno Ivana Kekin demonstrirala u Hrvatskom saboru, naprasnim izlaskom sa tematske sjednice o porastu broja dijagnoza rodne disforije u RH:

Citiramo:

STALJIN JOJ NIJE RAVAN
Neznalica. Lažljivica. Manipulator. Antidemokrata.
Sve ovo odnosi se na Ivanu Kekin, političarku koju mi se gadi zvati kolegicom jer je svoje “kolegijalno” ponašanje nedavno demonstrirala u Hrvatskom saboru, naprasnim izlaskom sa tematske sjednice o porastu broja dijagnoza rodne disforije u RH.


Sada bi mlada komsomolka još i određivala ključ po kojem će se dodjeljivati sredstva za poticaj rada nezavisnih medija.
Smeta joj Narod.hr.
Zašto?

Zato jer piše istinu o kobajagi “stručnjacima” za transrodne osobe koji su se u proteklih sedam godina dobro obiteljski i interesno umrežili?
Ili zato jer objektivno izvješćuje o njoj milom glazbeniku i ostatku ekipe koji su zapeli na “službenom putovanju” u Zambiji?

Možda zato jer promiče kulturu očuvanja života naspram kulture feticida?
Šta možemo očekivati od ovakve osobe da dođe na vlast?
Vjerojatno neku novu jamu na Žumberku…
Stoga, pošto je već javno dokazala nedostatak hrabrosti i znanja da se sa mnom suoči, neka me Ivana Kekin sada tuži sudu zbog epiteta kojima sam je počastio na početku ove objave, sve ću u zarez dokazati.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
newsbusters.org

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button