Izbor uredništva

ŠTO SVE POSJEDUJE IVANA KEKIN I NJEN MUŽ? Objavljena imovinska kartica

Zastupnica Nove ljevice Ivana Kekin čiji je mandat u Saboru započeo 15. rujna, a koja je prije nego li je zasjela u saborske klupe radila u KBC-u Zagreb kao subspecijalistica psihoterapije, predala je svoju imovinsku karticu.

OVAJ LINK daje uvid u imovinsku karticu Ivane Kekin.

Ivana Kekin je navela u imovinskoj je kartici kako će joj saborska plaća iznositi 14.200 kuna mjesečno, a pritom je prijavila i prihode koje je ostvarila kao potpredsjednica Gradske skupštine. Naime, za tri održane sjednice isplaćena joj je ukupna naknada od 5 199 kuna. Osim plaće koji dobiva, Kekin ima ušteđenih 140 000 kuna ‘od primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada’.

Ivana Kekin: Ljevica se vraća - Portal Novosti
Ljevica se vraća

Od nekretnina posjeduje stan na Črnomercu od 77 kvadrata vrijedan 1,5 milijuna kuna, a na sebi ima kredit od 1,12 milijuna kuna podignut 2019., za koji mjesečno izdvaja 6.300 kuna.

Njezin suprug, glazbenik Milan Kekin nositelj je ‘samostalne djelatnosti Milan Kekin’ te ima četvrtinu udjela u tvrtki Gajba records. Od samostalne djelatnosti godišnje zaradi 212.530 kuna. U 2020. je od Ministarstva kulture i medija u dva navrata dobio četiri tisuće kuna potpore zbog pandemije.

Na njega je upisano zemljište s kućom u Momjanu u Istri vrijedno 2,25 milijuna kuna. Radi se o terenu veličine 412,00 m2, na kojem je trenutno upisana građevina veličine 43,00 m2, no u naravi se nalazi kuća u izgradnji veličine 171,00 m2, koja zbog toga što nije dovršena nije upisana u svojoj naravnoj veličini.

Supružnici posjeduju automobil Renault Kadjar iz 2018. vrijedan 113 000 kuna.

Gloria - Ekskluzivno! Ivana i Mile Kekin o odluci koja je promijenila sve:  'Sad je pravi trenutak!'

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
priznajem.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button