Izbor uredništva

OKUPIRANA ZEMLJA: Ostaje nejasno tko su glasači koji nakon svega prikazanoga u Zagrebu žele Možemo i ljevicu na vlasti nacionalno?

Da nam djeci vode školstvo, da reformiraju zdravstvo i uređuju ceste? Onako kako u Zagrebu upravljaju otpadom, piše Igor Peternel na svom Facebooku

Gledam novinske naslove i intervjue na Šolak- Martić televizijama. Medijska repriza finala lokalnih izbora u Zagrebu. Jedino mi ostaje nejasno tko su glasači koji nakon svega prikazanoga u Zagrebu žele Možemo i ljevicu na vlasti nacionalno? Gdje se rađaju ti ljudi koji žele da Ivana Kekin i Sandra Benčić upravljaju državom?

Da nam djeci vode školstvo, da reformiraju zdravstvo i uređuju ceste? Onako kako u Zagrebu upravljaju otpadom. HDZ elite su bez dileme koruptivna interesna alijansa, zrela za arhivu i govorim to godinama. Ništa tu nije novo.

Međutim, to ne znači da su lopovima alternativa potpuni diletanti i ideološki vampiri. Postoje razne alternative. Stvarno živimo u vremenima u kojima mediji misle da smo svi mi njihovi idioti kojima će oni indoktrinacijom izabrati budućnost.

P.S. Suvlasnik i urednica Telegrama, medija koji je u suvlasništvu Soroša, jučer su bili na prosvjedu ljevice i objavljivali ponosno fotografije. Danas “objektivno” indoktriniraju.

Takva smo zemlja!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button