Izbor uredništva

Kad pogledate ovaj video shvatit će te kako bi svi korona zastrašitelji u Hrvatskoj trebali kazneno odgovarati. Prije svih Petar Vidov, a onda ostali…

Drski manipulator Petar Vidov koji se, iako ima samo srednju školu nametljivo se posljednje dvije godine prezentira kao glavni epidemiolog Facebooka za Hrvatsku.

Smrtonosne obmane manipulatora s Faktografa, možete ih tužiti”

Petar Vidov i njegov Faktograf su se najviše isticali po tome kako su tvrdnje Gordana Lauca i Nenada Bakića, iako su bile 100% točne, proglašavali lažnima, smanjivali su im doseg, klevetali su ih – i time spriječili da kritične i točne informacije dođu do građana.

I sami smo u više navrata bili “na nišanu” ovih manipulatora.

Video kompilacija koju je napravio aktivist Paul Joseph Watson

Aktivist Paul Joseph Watson napravio je izvrsnu kompilaciju u kojoj podsjeća na ono što su nam radili i kako su se iznenada i odjednom predomislili.

Sada odjednom svi mijenjaju priču, čak i zloglasna doktorica sa CNN-a je naglo promijenila priču kad je rekla da je rekla da je maska naštetila njezinom sinu, iako je godinama na CNN-u zagovarala maske za djecu.

Pritiskali su i tražili brutalne lockdowne, a sada čak i zloglasni doktor Fauci kaže da nije tražio nikakve lockdowne.

Tjerali su ljude sa ulica koji su samo sjedili na klupici, i plašili nas strašnim virusom. Tjerali su nas na cjepiva i ucjenjivali, a sad kažu da je to bio naš izbor. Ljudima su davali otkaze.

Nekima su čak uskraćivali medicinske zahvate.

Na kraju, Paul zaključuje da smo bili u pravu. U vezi s besmislenim lockdownima, u vezi sa štetnim maskama i u vezi s beskorisnim i opasnim cjepivom. Antivakseri su bili u pravu u vezi sa svime. Ali to nije dovoljno. Moramo tražiti odgovornost, jer ako to ne učinimo, oni će to opet napraviti.

Video koji ih sve potpuno razotkriva možete pogledati OVDJE

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button