Vijesti

(Video) Rusija napala Ukrajinu, Putin zaprijetio Zapadu u sinoćnjem obraćanju!

Ruski predsjednik u izvanrednom obraćanju objavio je početak napada na Ukrajinu. Odjekuju eksplozije u nekoliko ukrajinskih gradova, čuju se letjelice, ukrajinski dužnosnici: Ruske snage ulaze u zemlju.

Ruski predsjednik Vladimir Putin ovlastio je vojsku za specijalnu vojnu operaciju u Donbasu u Ukrajini, objavio je u televizijskom obraćanju nešto prije 4 sata ujutro.

Putin je rekao kako Rusija ne može tolerirati “prijetnje iz Ukrajine”, te upozorio na strano uplitanje, prenosi 24.sata.

Na kraju svog obraćanja Putin je dodatno zaprijetio.

Imam nekoliko vrlo važnih riječi za one koji bi mogli biti u iskušenju da se umiješaju u događaje: tko god nas pokuša omesti ili čak stvoriti prijetnju našoj državi i narodu, mora znati da će odgovor Rusije biti trenutan i da će vas dovesti do takvih posljedica s kojima se nikada u svojoj povijesti niste suočili, navodi jutarnji.hr.

U nastavku donosimo objave sa twitter-a iz Ukrajinskih gradova u kojima se vide bombardiranja, preleti vojnih zrakoplova:

Trenutak ruskog zračnog napada na Ivano-Frankivsk zračnu luku:

Ukrajina, krajnji zapad grad Lutsk, cca 70km od poljske granice. Napadi na vojnu zračnu luku. Čini se kako Rusija želi ostvariti za početak zračnu nadmoć na Ukrajinskom prostoru.

Eksplozije u Mariuopolju, Ukrajina:

https://twitter.com/thedeclaremedia/status/1496715560394330112

Stambena zgrada rano jutros u gradu Chuhuivu koji je ukrajinski grad u Harkovskoj oblasti. Grad je administrativno središte okruga Chuhuiv.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button