Domovina

Marin Miletić:”Ministre Beroš, možete li, molim vas prestati lagati naš napaćeni narod?”

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić komentirao je najnovije izjave ministra Beroša u kojima je ”optužio” necijepljene da šire epidemiju.

Objavu Marina Miletića donosimo u nastavku:

”Ministar Beroš je izjavio kako necijepljeni šire epidemiju. Ministre Beroš, tko epidemiju širi na Islandu gdje je 93% procijepljenost? Ili u Izraelu gdje zaraza divlja, a evo oni idu po treću dozu, a cijepili su gotovo 6 milijuna ljudi? Zbunjen sam pa nam pomozite u bistrenju istine. Zar nije čelni čovjek Oxfordovog tima za cjepiva rekao da i cijepljeni prenose zarazu i da se cijepljenjem ne može postići imunitet krda što je i stav ministarstva zdravlja Velike Britanije. https://www.jutarnji.hr/…/sef-tima-koji-je-razvio…

Vi sve to znate. Ipak gurate namjerno svoju agendu. Koji su razlozi tome i koje interesne skupine Ministre? Zašto ne govorite o gotovo 50% naših građana koji su preboljeli COVID i tako imaju jaki imunitet. Zašto nas radite budalama? I zašto mislite da će vam to sve proći tako lako?

Ministre, neće. Neće ići. Što se tiče vaše izjave, bacite oko na graf dolje.

Ministar Beroš je izjavio kako necijepljeni šire epidemiju. Ministre Beroš, tko epidemiju širi na Islandu gdje je 93% procijepljenost? Ili u Izraelu gdje zaraza divlja, a evo oni idu po treću dozu, a cijepili su gotovo 6 milijuna ljudi? Zbunjen sam pa nam pomozite u bistrenju istine. Zar nije čelni čovjek Oxfordovog tima za cjepiva rekao da i cijepljeni prenose zarazu i da se cijepljenjem ne može postići imunitet krda što je i stav ministarstva zdravlja Velike Britanije. https://www.jutarnji.hr/…/sef-tima-koji-je-razvio…Vi sve to znate. Ipak gurate namjerno svoju agendu. Koji su razlozi tome i koje interesne skupine Ministre? Zašto ne govorite o gotovo 50% naših građana koji su preboljeli COVID i tako imaju jaki imunitet. Zašto nas radite budalama?I zašto mislite da će vam to sve proći tako lako?Ministre, neće. Neće ići.Što se tiče vaše izjave, bacite oko na graf dolje.” navodi Miletić.

miletić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button