Izbor uredništva

JADNI AP (ANTE PAVELIĆ): OPET ĆE GA OSUDITI!

AP kodni naziv koriste očto svi u korupcijskoj hobotnici unutar stranke HDZ koja je već osuđena kao kriminalna organizacija.

Koriste ga kao ključ za rješavanje poslova, javnih nabava, zapošljavanja… i čega sve ne.

No, sada kada istrage sve više izbacuju na površinu ovaj kodni naziv – AP, svi unutar HDZ-a se prave blesavi i brzo zaboravljaju. Kažu da se to nikako ne odnosi na Andreja Plenkovića koji, izgleda slučajno, upravo ima takve inicijale. Zaboravljaju oni kao u doba Sanadera sve i to brzo i žele da samo jedan od njih visi kao Pedro – a to je očito AP.

Problem je što u njihovom vrhu upravljačke strukture nema više nikoga s tim inicijalima pa je jasno da je mečka došla do glavnih vrata da pokuca. Hoće li i pokucati? To ćemo tek vidjeti jer kada je Ursula von der Layen došla na kavicu povodom uvođenja eura morala je iskoristiti priliku da pokrene val čišćenja političke scene od korupcije – te najgore bolesti kojom se suočavamo.

Nažalost, i ona sama ima problema s narudžbama brda “cjepiva” od Pfizera.

Vratimo se našem terenu. Plenković je u 6 godina mandata smijenio 28 ministara. Radio je to brzo kako bi se poput skaplepa, rezali svi mogući pipci koji idu prema njemu. Vjeruje li itko da nakon smjene 28 ministara zbog dokazane korupcije ili sumnje i istrage i on nema veze s tim?

On se svakom prigodom ograduje i ponavlja da njegov HDZ nema veze s onim Sanaderovim.

Hrvatska se guši godinama u korupciji kojom se očito upravlja s vrha. Najnovija objava tansskripata u Nacionalu u vezi Hrvatskih šuma je samo jedan u moru dokaza političke korupcije kao načina vladanja.

Čaša je već odavno prelivena. Pozivamo sve one koji se smatraju istinskom oporbom da konačno lupimo šakom od stol i kažemo; E, sada je dosta i pozovemo narod da zajedno zaštitimo Ustav i prekinemo pljačku budućnosti naše djece.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button