Domovina

Bartulica: Što je Ursula von der Leyen, u ime svih nas, dogovarala s Pfizerom?

Ljudi diljem svijeta ustaju protiv pandemijskih mjera i mislim da će toga biti sve više! 

Zastupnik Domovinskog pokreta Stjepo Bartulica danas je u Saboru govorio o aktualnim temama cijepljenja djece, zabrinutim roditeljima i aferama koje potresaju Europsku komisiju.

Na početku svog govora spomenuo je stanje u Kanadi i kako je kanadski premijer Trudeau na nepoznatoj lokaciji. Navodi da se jasno primjećuje kako je običnim ljudima dosta i da ustaju protiv nametnutih mjera.

Bartulica ističe kako je u posljednjih par tjedana primio nikad više poziva od zabrinutih roditelja u vezi njihove djece i nesuglasica o novom programu cijepljenja o kojima stručnjaci pričaju.

Rekao je kako se preporučuje testiranje djece jednom ili više puta tjedno dok Krunoslav Capak umjesto da smiruje građane, svojim komentarima ih samo dodatno uznemiruje.

Bartulica je citirao Capaka koji je izjavio kako ne postoji istraživanje o zdravstvenim posljedicama čestog testiranja na emocionalnom, psihičkom, i mentalnom planu razvoja djece.

Zaključuje kako su upravo djeca najveće žrtve ove pandemije. Njihovo djetinjstvo i odrastanje bit će obilježeno nošenjem maski i raznim mjerama gdje su otuđeni od svojih vršnjaka i ne znamo koje su dugoročne posljedice, ali je sigurno da neće biti dobre.

Bartulica se danas zapitao zašto Hrvatska ne mijenja svoj pristup pandemiji.

“Koga oni i s koliko doza misle cijepiti?”

Napomenuo je kako se preispituje odnos i dopisivanje šefice Europske komisije Ursule von der Leyen i glavnog čovjeka Pfizera što je velika afera koja će mnogo toga otkriti.

“Navest ću još jednom podatak da je EU u ime svih nas naručila 4,6 milijardi doza cjepiva do 2023. godine. To je, uključujući djecu, 10 doza za svakog stanovnika EU. Koga misle cijepiti i s koliko doza?”

“Nije slučajno da se vrše pritisci na predsjednicu Europske komisije Ursulu von der Leyen da objavi poruke koje je izmjenjivala sa šefom Pfizera. Ona to odbija učiniti. Već danima pratimo tu veliku aferu u Bruxellesu. Na koji način i što je točno ona, u ime svih nas, dogovarala s Pfizerom? To je jako bitno. Ne događa se sukob interesa samo u našoj zemlji. To se događa i na najvišim razinama EU. Članstvo u EU nas neće spasiti od toga”, naglasio je Bartulica.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
narod.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button