Izbor uredništva

(Foto) Novi užasni detalji sa laptopa Hunter Bidena. Spavao je sa najmanje četiri zaposlenice. Nije za one slabijeg želuca!

Hunter Biden zaprijetio je jednoj od svojih mladih zaposlenica bez novca da će joj uskratiti plaću ako mu ne pokaže FaceTime radi seksa.

Šokantne poruke između predsjednikova sina (52) i njegove mlade pomoćnice, koja je tada imala 29 godina, pokazuju kako Hunter traži video seks i šalje joj gotovinu putem Apple Paya nakon što se izjasnila da ima problema s najamninom.

Žena, koju je DailyMail.com odlučio ne identificirati, radila je kao pomoćnica u Hunterovoj odvjetničkoj tvrtki Owasco 2018. i 2019. Ona je četvrta zaposlenica za koju se zna da je imao seksualni odnos.

Dokumenti o njegovom napuštenom prijenosnom računalu pokazuju da je Hunter na platnu listu svoje tvrtke stavio svoju ljubavnicu i bratovu udovicu Hallie Biden, kao i njezinu sestru Liz Secundy s kojom je također imao aferu, otkrivaju tekstovi.

Angažirao je i trenera košarke svoje kćeri, navodno bivšu striptizetu Lunden Roberts, ali joj je prestao odgovarati na poruke nakon što mu je rekla da je trudna s njegovim djetetom. Roberts ga je na kraju morala tužiti za alimentaciju.

Poruke i e-mailovi koji uključuju njegovu sada 33-godišnju asistenticu prvi put se pojavljuju na Hunterovom prijenosnom računalu u lipnju 2018., kada ju je dovezao iz Los Angelesa u Washington DC.

Hunter ju je snimio i fotografirao kako se seksa s njim u to vrijeme i spremio slike na svoj laptop.

Povremeni model i instruktorica fitnessa dobila je važne administrativne zadatke u njegovoj tvrtki, poput primanja dokumenata odbora Burisme koje je Hunter trebao potpisati.

U siječnju 2019. poslala je e-poruku Hunterovoj tajnici s pitanjem zašto nije primila plaću za prosinac od 837,06 dolara i zašto zdravstveno osiguranje njezine tvrtke nije aktivno.

Dva mjeseca kasnije poslao joj je 500 dolara putem Apple Paya i požalio se da ‘stvarno nema novca’ zbog ‘alimentacije i drugih sranja poput osiguranja djevojaka itd’.

Rekao joj je: ‘Iznutra si mi jednako lijepa kao što očito jesi izvana. Jako mi nedostaješ i osjećam se užasno jer sam se tako loše ponašao prema tebi.

Godine 2019. Hunter je svojoj mladoj pomoćnici poslao poruku: ‘Nadoknadit ću zaostalu plaću. Mjereći mi vrijeme i/ili odlaskom na sljedeću klupsku zabavu.’ Tekstovi pokazuju da joj je nekoliko puta uplatio Apple Pay.

Pozvao ju je u New Hampshire, no ona mu je rekla: ‘Ne mogu si priuštiti avionsku kartu i jedva mogu platiti stanarinu ovaj mjesec.’

Danima kasnije poslao joj je poruku u kojoj je rekao da će joj platiti, ali da ona mora razgovarati s njim putem videa.

‘Nadoknadit ću zaostale plaće. Moraš nadoknaditi posao.’

‘Kada imaš vremena? Ako FT, pravilo ne smije biti govor ni o čemu osim o seksu, moramo biti goli i moramo učiniti sve što druga osoba traži unutar razuma.’

‘Kada možeš razgovarati? Mogu kasnije večeras’, odgovorila je.

Tekstovi pokazuju da je Hunter davao seksualne komentare svojoj zaposlenici

Nakon što mu je poslala poruku s fotografijom u listopadu 2018., on joj je odgovorio: ‘Pa sada si svima dokazala da imaš najveću guzu na cijelom svijetu ikada, a ja se skrivam u kabini’.

Mlada žena je četvrta zaposlenica s kojom je Biden imao seksualni odnos. Ona sada ima 33, a Hunter 52 godine.

U siječnju 2019. pomoćnica je poslala e-mail Hunterovoj tajnici s pitanjem zašto nije primila svoj Decembarsku plaću od 837,06 dolara i zašto zdravstveno osiguranje njezine tvrtke nije bilo aktivno.

Žena je navedena u Izvješćima o sumnjivim aktivnostima (SAR) koje je banka JP Morgan Chase podnijela Ministarstvu financija, označavajući transakcije Huntera i njegove tvrtke. U povjerljivim izvješćima navodi se bankovno plaćanje Huntera ili njegove tvrtke ženi u 2018. u ukupnom iznosu od 44.500,08 dolara.

Između poruka Hunter je svojoj pomoćnici poslao ukupno 2750 dolara putem Apple Paya.

Prvi sin ju je zamolio da ‘Postavi telefon [da] mogu špijunirati kako se tuširaš’ i ‘Pokaži mi kako se igraš sama sa sobom’.

U lipnju 2018. Hunter ju je fotografirao kako drži njegov penis i leži gola na njegovom krevetu, a fotografije je spremio na svoj napušteni laptop.

U povjerljivim izvješćima, do kojih je došla desničarska neprofitna organizacija za transparentnost Marco Polo, navode se bankovna plaćanja Huntera ili njegove tvrtke ženi u 2018. u ukupnom iznosu od 44.500,08 dolara.

Hunter je također stavio svoju nekadašnju ljubavnicu i bratovu udovicu Hallie Biden (lijevo) na platni popis svoje tvrtke, kao i njezinu sestru Liz Secundy (desno) s kojom je imao aferu, otkrivaju tekstovi.

‘Između lipnja 2018. i listopada 2018. [asistentica] je bila zaposlena u Owasco PC-u, što je dokazano njezinim primitkom dvotjednih doznaka s plaće od Owasco PC-a,’ rekao je SAR.

‘Međutim, tijekom tog istog vremenskog razdoblja [ona] je također primila velike okrugle dolarske žice od Owasco PC-a u kojima je pisalo “novi zaposlenik”, “plaća od 8 tisuća”, “član golfa od 10 tisuća” i “Plaća”.

‘[Žena] je primila pet (5) žica u ukupnom iznosu od 44.500,08 dolara u razdoblju od 4 mjeseca između 6.12.2018. i 10.2.2018.’

U izvješću su navedene i druge elektronske poruke poslane primateljima koji ‘imaju veze s industrijom zabave za odrasle’ ili ‘koji su bili navedeni u prethodnim SAR dokumentima vezanim uz trgovinu ljudima’.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button