SvijetVideo

Republikanci upozoravaju kako je Bidenov bizaran povik “Gdje je Jackie” razlog za uzbunu!!!

Republikanci su se oglasili povodom najnovijeg bizarnog ispada američkog predsjednika i upozoravaju kako američki narod može vidjeti da je mentalna oštrina g. Bidena svakako upitna

Nekoliko republikanskih zastupnika podijelilo je svoju zabrinutost zbog posljednjeg gafa predsjednika Bidena. Prilikom svog govora činilo se da traži pokojnu zastupnicu Jackie Walorski, u gomili dok ju je dozivao, piše Foxnews

Tijekom svog obraćanja na konferenciji Bijele kuće o gladi, prehrani i zdravlju u srijedu, činilo se da Biden traži Jackie Walorski. Podsjećamo kako je ona prošlog mjeseca poginula u prometnoj nesreći.

“Želim zahvaliti svima vama ovdje, uključujući dvostranačke izabrane dužnosnike poput … senatora Brauna, senatora Bookera, zastupnika … Jackie, Jackie jesi li ovdje?” rekao je Biden, tražeći pokojnu kongresnicu. “Mislim da je ona trebala biti ovdje da pomogne da se ovo ostvari.”

Nekoliko republikanskih zastupnika izrazilo je zabrinutost zbog predsjednikovog mentalnog stanja. Senator Ted Cruz iz Teksasa rekao je za Fox News Digital da je “smanjeni kapacitet Joea Bidena toliko očito očigledan da čak ni tisak Bijele kuće nije mogao sakriti svoje zabrinutost.”

“Tako znaš da je loše”, dodao je Cruz.

Republikanski senator Ted Cruz/Snimka zaslona

Njegov kolega republikanski zastupnik iz Teksasa, Ronny Jackson, koji je prije bio predsjednički liječnik za oba predsjednika Baracka Obamu i Donalda Trumpa, ponovno je pozvao Bidena da napravi “kognitivni test”.

“U još jednom jadnom prikazu nekompetentnosti, Joe Biden ne samo da je mislio da je moja preminula kolegica živa, nego je također natjerao svoju lutkarku, Karine Jean-Pierre, da negira da je bio zbunjen”, rekao je Jackson u izjavi.

“Ne treba neurolog da shvati da je u ozbiljnom kognitivnom padu. Amerikanci znaju što se ovdje događa i ne misle da je vrhovni zapovjednik sposoban obavljati svoj posao”, nastavio je.

“Prošlo je vrijeme da ga osoblje Bijele kuće i liberalni mediji prestanu štititi od pitanja o njegovom mentalnom stanju i zahtijevaju da odgovori na moj poziv za kognitivni test”, dodao je teksaški republikanac.

Rep. Greg Murphy, regionalni nacionalni kirurg, i potpredsjednik GOP Doctors Caucusa, rekao je za Fox News Digital da su ove “vrste besmislenih gafova postale normalna stvar za ovog predsjednika”. Također je osudio je Bijelu kuću zbog njihovog ” zataškavanja” gafa.

“Američki narod vidi da je mentalna oštrina gospodina Bidena doista upitna”, rekao je republikanac iz Sjeverne Karoline. “Međutim, ono što me više uznemiruje je način na koji Bijela kuća nastavlja obmanjivati ​​i krivo usmjeravati američki narod na dnevnoj bazi.”

“Čini se da ne postoji ništa što Bijela kuća neće učiniti da prikrije neuspješnog predsjednika i neuspješnu administraciju”, dodao je Murphy. “Američki narod očito zaslužuje bolje.”

Kyle Hupfer, predsjednik Republikanske stranke Indiane, objavio je u srijedu izjavu nakon Bidenovog gafa, rekavši da “previše toga dovodi u pitanje”.

“Nikakvi spinovi iz Bijele kuće ne mogu opravdati da je predsjednik Joe Biden zaboravio tragičnu smrt Jackie Walorski. Ovaj najnoviji gaf koji toliko toga dovodi u pitanje”, rekao je Hupfer.

“Američki narod zaslužuje izravan odgovor. A ne političku temu o tome kako je predsjednik Sjedinjenih Država mogao zaboraviti da je kongresnica kojoj je navodno pokušavao odati počast preminula prošlog mjeseca”, nastavio je.

“Objašnjenje glasnogovornice Bijele kuće Karine Jean-Pierre laž je bez poštovanja prema Jackienim biračima i američkom narodu”, dodao je Hupfer. “Zaslužujemo pravi odgovor.”

Upitan za komentar, zamjenik tajnika Bijele kuće Andrew Bates rekao je za Fox News Digital da je “predsjednik Biden ostvario rekordno otvaranje novih radnih mjesta. Ostvario najveće infrastrukturno ulaganje u 70 godina. Ovlastio Medicare da pregovara o troškovima lijekova na recept. Potpisao najdalekosežnije reforme oružja od 1994. godine. Učinio je NATO najjačim što je ikada bio i poduzeo je akcije bez presedana u borbi protiv klimatskih promjena i vratili proizvodnju iz inozemstva.”

Predsjednik je oplakivao pokojnu Walorski mjesec dana prije gafa od srijede. To je Bijelu kuću natjeralo da se brani i ispravi još jedan komentar.

“Predsjednik govori izravno i iskreno – ravno s ramena, kao što često kaže”, rekla je glasnogovornica Bijele kuće Robyn Patterson u izjavi za Fox News Digital, upitana o predsjednikovoj dugoj karijeri govoreći stvari koje su njegovi zaposlenici kasnije ispravili.

“To je bilo ključno za njegov uspjeh u svemu, od okupljanja svijeta da podrži Ukrajinu do osnaživanja Medicare da pregovara o nižim cijenama lijekova”, dodala je Patterson. “A kada osjeti potrebu dodati kontekst nečemu što je rekao, ili uputiti svoje osoblje da to učini – kao što svaki predsjednik čini – on ne oklijeva.”

O Bidenovom psihičkom stanju našalio se i njegov sin Hunter u razmjeni poruka sa svojim terapeutom sa svog zloglasnog laptopa.

“Ti si takva rupa, ali to me natjeralo da se glasno nasmijem”, odgovorio je Hunter Biden.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button