Domovina

Milanović je komentirao sve od Severine do raznih drugih, potpuno nebitnih gluposti, međutim, nikada nije konkretno progovorio o tri krucijalne, neraščišćene teme

Za vrijeme svog mandata, da ne spominjem ranije, predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, ostrašćeno je komentirao sve od Severine do raznih drugih, potpuno nebitnih gluposti, međutim, nikada nije konkretno progovorio o tri krucijalne, neraščišćene teme, piše istraživački novinar Marin Vlahović na svom Facebooku.

Profiterstvu na koroni, potresu i ratu u Ukrajini, a za svaku od navedenih stavki, Milanović može dobiti sve informacije od službi, međutim, on se nikada nije planirao suočiti ili sukobljavati s kriminalnim i korumpiranim strukturama u Hrvatskoj.

On zapravo strahuje da će ga konkurencija istraživati, možda i procesuirati i nije zadovoljan svojim udjelom u podjeli i tu se kriju njegovi motivi i to je ta pravda koju najavljuje.

Prije nekoliko godina, predsjednik Milanović je javno obrisao pod s Dalijom Orešković i Marijanom Puljak koje je nazvao narikačama i rekao da bi trebale na promatranje, ali one ga odjednom maksimalno podržavaju, jer vjeruju da ih može dovesti bliže vlasti. Neka njihov odnos bude poruka svima.

Milanović ih je tada izvrijeđao, ali ih zapravo nije mogao poniziti i uzeti im dostojanstvo. Zato su to sada učinile same.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button