Domovina

Grmoja:Covid-potvrda je svojevrsna legalizacija širiteljima virusa da šire zarazu

Covid-potvrda je svojevrsna legalizacija širiteljima virusa da šire zarazu, iako su cijepljeni.

I cijepljeni mogu prenositi virus… Cijepljenje djece i mladih je potpuno nepotrebno jer se ponovno mogu zaraziti i prenijeti virus djedovima i bakama. Iz te perspektive govorim da nas samo cjepivo neće zaštiti. Pokazuje se da nije toliko učinkovito koliko se na početku govorilo, i cijepljeni znaju imati teže posljedice nakon oboljenja. Covid-putovnice isto tako nisu rješenje.

Covid može biti opasna bolest za starije i imunokompromitirane, ali ipak ne toliko opasna za većinu populacije da odgovor bude žestok kao u Australiji ili Sloveniji. To su pretjerane reakcije. rekao je u gostovanju na N1 televiziji u vlasništvu srpskog poduzetnika Dragan Šolak koja je poznata po svojim oštromjeraškim i ”vakserskim” stavovima.

Šolak je osnivač United Group, a u ovom trenutku Šolak je odgovoran za strateško usmjeravanje i razvoj grupe. Iza te korporativne komunikacije zapravo je vodeći pružatelj telekomunikacijskih i medijskih usluga u jugoistočnoj Europi, s najširom pokrivenošću mreže u regiji. Grupa posluje u šest zemalja, preko brendova kao što su SBB, Telemach i United Media te kanala SportKlub, Nova TV i N1.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button