HumorIzbor uredništvaVideo

IZVANREDNA VIJEST: Dok je zabrinuta javnost panično razglabala o opasnoj Coca-Coli Alemka Markotić u svom laboratoriju razvila cjepivo protiv iste…

ŠTO SE TOČNO dogodilo i tko je odgovoran za prisutnost korozivnog sadržaja koji je ozlijedio mladića koji je u jednom ugostiteljskom objektu u Rijeci popio Coca-Colinu mineralnu vodu Romerquelle moći će se definitivno zaključiti tek kada se istragu privede kraju

Kompanija bi također trebala objaviti svoje protokole rada i navede sredstva koja koristi u proizvodnom procesu kako bi se konačno mogla potvrditi ili odbaciti teza da je tu bilo pogreške.

No ta se teza, kako stižu podaci provedenih analiza, čini sve manje vjerojatnom. Preciznije rečeno, čini se gotovo nevjerojatnom.

Vjerojatnost da je pogreška u Coca-Coli vrlo je mala

Mogućnost da je bilo pogreške u procesu čišćenja vrlo mala jer su provjere vode kojom se ispire sustav obično vrlo rigorozne.

“Prema dobroj proizvođačkoj praksi, nakon procesa neutralizacije kiseline lužinom mora se uzeti uzorak vode od ispiranja i pokazati da je ona neutralna. U protivnom bi značilo da je zakazao sustav kontrole kvalitete, a to je malo očekivano, gotovo nemoguće. Kada se linija ispire, ne pokreće se ponovno proizvodnja ako nema sigurnosti da je sve dobro oprano. Tako se to radi u farmaceutskom sektoru.

Tu se rade ispirci sve dok nije sigurno da nema ni kiselina ni lužina. Vjerujemo da je to tako napravljeno i na mjestu na kojem je punjena sporna boca, u Austriji. Vrlo je malo vjerojatno da bi netko krenuo puniti boce a da nije provjerio čistoću vode tj. ispiraka”.

Alemka Markotić zasukala rukave i u svom čarobnom laboratoriju razvila cjepivo protiv iste..

Alemka Markotić, koja je već svima poznata kao članica slavnog Stožera za vrijeme pandemije, nije čekala rezultate istrage već se odlučila za proizvodnju cjepiva protiv Coca Cole.

U ekskluzivnom razgovoru za naš portal dr. Markotić tvrdi kako se ovo cjepivo neće ispitivati na ljudima nego se odmah kreće u masovnu proizvodnju.

Nadalje, Markotić je izjavila kako se na ovaj korak odlučila iz razloga jer je bila jako razočarana u cjepivo protiv korone koje je i sama u više navrata promovirala. Ovim novim cjepivom protiv Coca Cole želi vratiti povjerenje javnosti u ono čime se ona bavi, a to je uvijek i bezuvjetno pomaganje ljudima ma gdje oni bili.

Na upit tko će biti prvi korisnici ovog cjepiva odgovorila je kako će se ono besplatno podijeliti stanovnicima jednog malog slavonskog sela, a nakon toga cjepivo će poslati na Zagrebački velesajam.

Naravno nakon toga će cijenu pojedinačne doze cjepiva formirati tržište, odnosno sama potražnja za cjepivom.

Alemka se nada dobroj zaradi s obzirom kako u doglednoj budućnosti na vidiku nema cjepiva koje bi konkuriralo ovome koje je ona uspjela proizvesti u svom malom kućnom laboratoriju.

Čitav proces proizvodnje kao i kušanje cjepiva možete vidjeti u sljedećem video prilogu:

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button