Izbor uredništva

Za ne povjerovati: Je li moguće da je ovo razlog zašto svjetski moćnici žele spriječiti reizbor Trumpa za predsjednika SAD-a

OPTUŽNICA PROTIV TRUMPA UKAZUJE NA DOGAĐAJE KAKVE JOŠ NISMO VIDJELI.

Okružni tužilac u New Yorku, Alvin Bragg, podigao je kaznenu optužnicu protiv bivšeg predsjednika SAD – a, Donalda Trumpa, izvjesnog republikanskog kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima.

Mediji se, najčešće namjerno nevješto, ali i logikom stampeda, pitaju – što to znači, i što slijedi nakon toga?

Naravno, informacija o optužnici protiv Trumpa ni iz bliza nije cjelovita i ne govori ništa o samoj prirodi, uzrocima i posljedicama optužnice. A sve, i uzroci, i priroda i posljedice imaju isključivo političko obilježje.

Okružnog tužitelja Alvina Bragga otvoreno je i obilato u kampanji, kao i niz kolega diljem Amerike financirao Soroš, a temeljna programska politika i financijeru i njima je bila – ublažiti nedjela prvenstveno Afroamerikanaca i što je god više moguće prekvalificirati kaznena djela u prekršaje.

Taj trend je zapljusnuo Ameriku, tisuće dojučerašnjih kaznenih djela postali su prekršaji, a kazne umjesto oštrih, najčešće zasluženih, postale benigne i blage. FBI je obacio istragu protiv Trumpa kao neosnovanu, usprkos golemom pritisku medija i iz same administracije, te demokrata na svim položajima.

Sad Bragg radi salto mortale

Pravosudna politika koja je poželjna i opravdana za crne Amerikance, postaje karikatura i posve drugačije se primjenjuje na predsjednika SAD-a i kandidata za novoga predsjednika SAD Donalda Trumpa. Prekršaj dobiva dimenziju kaznenog djela, toliko velikog da se ide na predsjednika!?

Dakle, što se događa?

Događa se da se otvoreni i brutalni rat za svijet, kojemu svjedočimo godinama s više ili manje oružja i smrti, odavno otpočet u SAD, a totalno eskalirao do samoga ruba građanskog rata tijekom Trumpovog mandata, očito nastavlja, bez obzira na posljedice. Jer, tko želi vladati svijetom, mora vladati SAD-om.

Trumpa se mora spriječiti u kandidaturi, a ako dođe do nje, ne bi smio nitko biti iznenađen ničim, baš ničim što će se događati u SAD, ali i u svijetu.

Jer, aktualna vlast, pri čemu ne govorim o Bidenu, nikako ne smije dopustiti prekid procesa u koje je uloženo – sve.

Dakle, optužnicu protiv Trumpa nitko normalan ne bi trebao gledati kao američku čarku, jer to nije, i jer ukazuje da nema ničega doslovno, čemu nećemo biti izloženi u ime – demokracije, ljudskih i ženskih prava.

Izvor: Marko Ljubić

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button