Domovina

“Sejdo” Komšić opet napao Christiana Scmidta!

“Sejdo” Komšić je potez visokog predstavnika ocijenio kao još jedan pokušaj da se zauvijek učvrsti presudan utjecaj službenog Zagreba na političke procese u BiH

Objavljeno je pismo visokog predstavnika u BiH Christiana Schmidta koje je uputio predsjedniku Federacije i potpredsjednicima, te članovima zajedničkog kolegija Parlamenta FBiH. Tim povodom se oglasio bošnjački član Predsjedništva BiH Željko Komšić koji opet napada Schmidta.

Komšić je potez visokog predstavnika ocijenio kao još jedan pokušaj da se zauvijek učvrsti presudan utjecaj službenog Zagreba.

Visoki predstavnik u BiH/ Snimka zaslona

– Vidljivo je da gospodin Schmidt traži bilo koji način kojim bi zadovoljio ovdašnju javnost. A sve kako bi pri tome Dom naroda FBiH putem nametnutih odluka isporučio Zagrebu. Pokušaj discipliniranja Čavare koji je po svoj prilici uigran jeste smiješan. To je jedino u funkciji pridobijanja izgovora za nametanja diskriminirajućih rješenja – naveo je Komšić.

On je dodao i da napori koji se ulažu kako bi se Dom naroda i političko odlučivanje iz BiH prenijelo u Zagreb iziskuju to da se probosanske, a posebno građanske opcije dogovore oko pozicije vezane za ulogu Doma naroda.

– Raniji ujednačeni stavovi o potrebi reduciranja ovlasti domova naroda dobra su polazna osnova. Treba nam jedinstven stav po tome pitanju, zaključio je Željko “Sejdo” Komšić.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Avaz

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button