Domovina

Nastavlja se skandalozni disciplinski postupak HLK protiv Alme Demirović

Hrvatska liječnička komora (HLK) objavila je u utorak da se protiv liječnice Alme Demirović nastavlja disciplinski postupak zbog sudjelovanja na ”antivakserskim” skupovima nakon što je danas obustavljen zbog formalno-proceduralnih razloga.

Naime, Časni sud HLK-a na današnjem je ročištu zbog formalno-proceduralnog razloga nepravomoćnom odlukom obustavio disciplinski postupak protiv dr. Alme Demirović ne ulazeći u sadržaj i meritum same prijave, navodi Komora u priopćenju.

Povjerenstvo za medicinsku etiku i deontologiju HLK će se na tu odluku Časnog suda žaliti Visokom časnom sudu.

Kad je u pitanju dr. Damir Biloglav, na njegov zahtjev se privremeno obustavio postupak i nastavlja se za mjesec dana.

Povjerenstvo za medicinsku etiku i deontologiju HLK-a pokrenulo je protiv ovo dvoje liječnika disciplinski postupak zbog navodne povrede ugleda liječničkog zvanja i postupanja suprotno odredbama Kodeksa medicinske etike i deontologije, a vezano uz njihove javne nastupe u kojima su po njima iznosili ”nestručne i neznanstvene” tvrdnje u vezi cijepljenja protiv COVIDA-19.

U nastavku pogledajte gostovanje doktorice Demirović u kojima je iznosila ”nestručne i neznanstvene ” stavove:

Jutros se održao ispred HLK skup podrške liječnicima koji su zauzeli vlastiti stav u vezi cijepljenja: “Kažnjavaju ih oni kojima se ne sviđa istina” – rekli su organizatori skupa, građanska inicijativa Slobodni ZAjedno!

Pravo pitanje je tko je pokrenuo postupak i zašto? Sada kad se puno stvari zna zašto nije pokrenut postupak protiv svih doktora ”zastrašitelja” koji su na svaki način pokušavali osporiti i degradirati mišljenja ovih hrabrih ljudi? Umjesto da se sudi Đikicu,Srići,Iviću,Trbonjaci i samom vodstvu HLK zbog širenja laži i promoviranja plandemije i cjepiva oni maltretiraju ljude koji su se usudili iznijeti drugačije mišljenje koje se pokazalo ispravnim.

Zbilja nevjerojatno.

Liječnici Trobonjača, Čičin-Šain, Đikić, Rudan… koji možda nisu članovi komore, ali su bili nevjerojatno aktivni i agresivni i širenju neznanstvenih stavova, zastrašivali narod (i time vjerojatno doveli do nepotrebnih smrti jer su strah i anksioznost drugi najveći komorbiditet za ovaj virus), te stvarali nepovjerenje prema cjepivu (recimo agresivno zagovarajući cijepljenje djece umjesto starijih), uglavnom potpuno neutemeljeno i NE primjenjujući znanstvene metode.

Nikad nisu prigovorili kad je slovenski liječnik zastrašitelj Trampuž potpuno nekompetentno prijetio i zastrašivao na javnoj TV u Hrvatskoj – nisu branili ‘čast medicinske struke’.

O tome se zaista možete uvjeriti ovdje, nije šala. Zbilja je nevjerojatno što su sve govorili, pogledajte ovdje, jako važna tema u najvećoj temi u Hrvatskoj od 2. sv. rata:

https://infodemija.org/.

P.s. Inače prosvjed što kažu u optužnici ‘protiv epidemijskih mjera’, ako se radi o prosvjedu na Trgu, bilo je protiv kovid potvrda, a danas svaka budala zna da one nisu valjana epidemiološka mjera, pa čak i sam globalni vođa oštromjeraša (iako nije liječnik nego SSS) Bill Gates to kaže.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button