Domovina

MARIN MILETIĆ: REFERENDUMOM DO SLOBODE SVIH

Nakon što je Božo Petrov na društvenim mrežama najavio kako Most pokreće inicijativu prikupljanja potpisa za referendum protiv uvođenja covid potvrda, istim povodom se oglasio i Marin Miletić čiju objavu prenosimo u cijelosti:

REFERENDUMOM DO SLOBODE SVIH. Podijeli, na linku je tablica za volontere

Dragi građani, dragi moj hrvatski narode! Nadao sam se da će Plenković pokazati da brine za sve svoje građane, ali nije tako. Namjerno širi podjele i potiče nemire među ljudima da bi u strahu vladao masama. Plenković necijepljene ucjenjuje, pritišće zato jer sluša svoje gospodare i zato jer sam nije slobodan. Svojim odlukama potiče širenje zaraze koju prenose cijepljene osobe, a onda preko svojih pijuna i trbuhozboraca svađa narod.

Plenković ne voli slobodu. Plenković stvara frontu i manipulira sa slikom sigurnosti. Ali, nema sigurnosti nigdje, pogotovo ne u potpunoj slobodi. Sigurnost je jedino u dragom Bogu. Zato mi idemo i dalje jako sa svojim narodom, u svim prosvjedima i dalje.

A na referendumu ćemo srušit Stožer, njegovu nelogičnu odluku i pokazati snagu zajedništva hrvatskog naroda. I cijepljeni i necijepljeni su shvatili: moramo se izboriti za slobodu.

Dragi ljudi, EVO VAM TABLICE.

Upišite se, kliknite potvrdu na privolu, javit ćemo vam se. Napokon dolazi NADA našoj predivnoj zemlji. Tablica je za sve one koji ćete nam pomoći da skupimo MILIJUN potpisa i da padne Stožer.

Ajmo volonteri!!!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button